Urıdum ındırım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CrAzYMaRk tarafından 18 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CrAzYMaRk

CrAzYMaRk User

Oyuna gırınce Urıdum ındırım sayfası sayfaya gelmıyor bır kere alınca kayboluyormu..

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Anasayfanınzda kişiye özel çıkan indirimler siz kullanıncaya kadar Anasayfanızda görülür ve kullanıldıktan sonra kaybolur.

iyi Forumlar.

3. CrAzYMaRk

CrAzYMaRk User

Bir daha gelmıcekmı ?

4. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Sistem tarafından verildiği için ne zaman geleceği belirli olmuyor.Ancak tekrar gelebilir elbette.

Keyifli forumlar.

5. CrAzYMaRk

CrAzYMaRk User

Kampanya zamanında dusmezmı acaba pazar gunu

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bunu bilemeyiz moderatörlerimizin dediği gibi sistem tarafında belli oluyor.Kesin bir sonuş yok.

İyi Forumlar.

7. Merhaba ,

İlave olarak ;

Diyelim ki uridium paketi var ve x3 zamanında kullanacaksınız. Normalde indirimli paket gözükmüyorsa x3 başladığı zaman farklı bir tarayıcı ile girebilir yada kullandığınız tarayıcının çerezlerini ve önbelleğini temizleyip tekrar giriş yaparak kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. Kıyamet adminim benim sorumun cevabını yazmışsınız sağolun :D Açtığım konunun faydası olmuş :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.