Destek uridum var neye harcayam ya :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmazbey749749 tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    lf3+bo2+hız ful
    20 arge =kutu argesi
    cerrah ,pusat ekssik
    9 iris ---12 havoç--- 10lf4
    cephanem baya var
    280+70+31+23+100+50=554k uridum 9 mal kurtarma (3)+1 radar(3)+1 pet slot +güve aldım+tartarus+(duşman bulucu+pet tamir eden vb) aldım

gg kaısyorum hades +kappa döncem

ne yapmalıyım uridumu haftalık sapacebal kaçırmıyorum kastıgım uri ile ne yapmalı ?

anahtar almıcam +gunluk dosyası almıcam
    kappa ve hades yapacam hercul fulersem lf4 için hades yapacam

not: uzun sureli şeyler yazın 1,5 ay uri biriktirip %30 indirm paketiyle gemiyi dizblirim
    pro oyuncuyum uriyi nerde kasarım çok iyi biliyorum sadece degişik bilgisi olan varmı merak etim

Son düzenlenen: 18 Ocak 2017
  2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Benim kişisel görüşüm Uriyi geliştirme ve cephaneye harcamalı

Bakalım arkadaşların görüşü ne olacak.

iyi forumlar

3. 40 tl gibi butçe geçti elime şuan :) cephane sıkıntım yok uri geliştirme yapcam galiba argeyi 37 yaptıktan snra

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argenizi en az 24 e göre ayarlamalısınız.

Havoçlarınızı tamamlayana kadar,Zeta dan başka kapı yapmayın derim.

Zeta kapısını 2 kat ödül veren günlerde tamamlarsanız,kısa sürede hedefinize ulaşırsınız.

Yapacağınız Zeta kapısından gelen anahtarları biriktirin.

Etkinlik günlerinde açacağınız sandıklardan,LF-4 ve çeşitli ekipmanlar bulma şansınızda olacaktır.

Keyifli Forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Bu da sorumu ne yapmak istiyorsan yap droit ucus duzeni veya pet modulde alabilirsin.

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumun amacı,soru sorup bir şeyler öğrenmek.

Herkes sizin gibi tecrübeli değil,bunu unutmamak lazım:).

Keyifli Forumlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

Haklısınız özür dilerim.

8. dostum şimdi öncelgim mantıklı gelişmek onalr bende biliyorum almayı ama daha onceli şeyler varmı sormak istedim :) mesela kuiper hades kapıları hakıda bilgim yok zeta+kappayı dalgalarını bile ezbere bilirim vb :)

arge 37 lik lzım hesapladım 1.800.000 uri zeta fuledigim gibi kappaya sonrada hades geçiçem anahtarları açıyorum ama bişey çıktıgı yok ):

9. *Mrs

*Mrs User

Bak şimdi yılmaz senin pro oldugunu ben çok iyi biilirim :) Ben yasin , sakın argeye uri verme dersenki abi bana uzun süreli bir akıl ver çekiyosun katlayıcını giriyosun kutuya ilk 1 ay kutu + space geminde 1milyon uri + 10bin gg kesin olur eğer kendiine bir pala sınırı koyarsan ggyi 20 binde yaparsın o sırada topladıgın x3ler x2ler sana kapılarda işe y araycak bir ay hiç bir yere lazer sıkma seprom beslemesi yap 1 sonraki 1 ayda giy aegisi yapış cubilere ordanda 1 milyon uri + 2 milyon urin var ggleri daha harcmadık geldi x2 yatpış kappaya yapıştık mı instan falan 300-400 olur x4de 1 milyonu bulur buraya kadar gayet iyi geldik kappadan ne geldi anahtar geldi bastıgın gglerlede +dosya geldi dosyalarını yaratık argesine göre ayarla sonraki işlr çok kolay 1 milyon uri + 20 bin uriye en kötü herkülleri fulledin diyelim en kötü şey bu sonra yapısıyosun hadese lf4leri de fulledikkmi okeey havoc + herkül +lf4 full arge 35-36 argeye kadar gelir daha sonra argeyi bozuyosun kutu argesi yapıyosun ve 1 ayda kutu topluyosun arge kutu argesinde sana 1.5 milyon uri gelirr bu 1.5 milyon uriyide geliştirme günlerinde harcıyosun en başta lf4leri geliştiriyosun sonra ver elini milletin kökünü kurutmaya unutm spacebalı sakın kaçırma klanlarada girm

10. klanım yok takıltııgım tsler var ki tr6da etkinlikleri eleriınde tutyorlar abi kutuya 1 ay gircem +spacebal seprom toplicam
    pala toplamıcam kutu daha karlı
    cubiye yapışma konusunda sıkıntılı kasabilirim ama deniycem
    2m uri oldugunu var sayıp gg ile kappaya yapışcam ondan sonra hadese
    lf4 fuledim +hercul +havoc ve 2 m urim var gg ile kapı yaptım uriyi 3m ye tamamlayıp geliştirme yapcamw
    dediklerin 3 aylık yol uygulaycam
    2 aylık katlaycı çekecem 3 cu ay vip ile cubiye gircem duruma baglı gene toplicam bişiler lf4 -iris-kalkanları 13lvl getircem 530 indirimle geliştirme indirim saatinde 16vl tamamlıcam

11. *Mrs

*Mrs User

aynenn öyle sonra İNTERSTARTELLER haritada :)

12. 12 havoç oldum bile hades donuyom seri şekilde

13. uçuş düzeni alabilirsin ya da indirim çekip üstüne indirim gününde kutu alabilirsin zeus gününde aç baya karlı çıkarsın ya da yarısını zeus da aç (90 kutu 1 lf4 1spectrum 1venom 7 apis parçası 2 zeus parçası 1exaldet 1 enforcer aldım (20k uri) ) yarısını lf4 gününde açabilirsin ya da kapı dönebilirsin yada kapı dönmek yerine ful 3 level radar + 3 level toplayıcı al (oto yağma ya da hammadde toplayıcısı) pala toplat kutu toplat aynı uriyi çok rahat kasarsın derim keyifli forumlar

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlar,üyemiz sadece düşüncelerinizi istemiş.

Siz ise konuyu,ikili yazışmaya döndürmüşsünüz.

Keyifli Fprumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.