URİDYUM BUGLU GEMİLER

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve kağıttanuçak tarafından 27 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sosyal medya sayfalarında sürekli dolaşıp duran Uridium buguna ne zaman çare bulunacak ne zaman banlama gelecek acaba ?

Bu bir varsayım değil gerçekte olan bir bug ve yüzlerce kişi yaptı. Uridyum buglu gemileri supporta bildirsek gereğini yaparmısınız adminim ?

Oyunun içinde olan oyuncular olarak 3-5 tanesini bilebiliriz belki ama diğerleri de banlanmalı.

Oyuncu haritaya girmiyor bile sürekli kapılarda nerden geliyor bu değirmenin suyu, nerden geliyor bu yüzmilyonlarca uridyum. ,

@kaptan34 Lütfen bu konuda bizlere yardımcı olun, buglu gemilere gereken müdahaleyi yapın çünkü çok rekabet dışı. Bugün yine paylaşmışlar bug var diye 472 m uridyum yapmışlar bir gemiye ve ögeyi denetle değil bir çok yerde ıd kapalı fotolar videolar dönüyor.

Lütfen uridyum buglu hesaplara gerekeni yapın.

https://hizliresim.com/51hlorr

G-FORCE_PİKAÇU bunu beğendi.
  2. Splinter_

Splinter_ User

ID kapatmalarına gerek yok, olayın üzerinde o kadar zaman geçti ki banlayacak olsalar çoktan banlanırdı. Bildiğim kadarıyla Ebedi BL kapısında yüksek bölümlere çıkan oyuncular, düşük bölümde yer alan grup üyesine alamadığı uridiumu devrediyordu. Bir ara bug yoluyla ve berserker gemisi ile yüksek bölümlere çıkılabiliyordu. Hatta öyle ki 1000 bölümü geçen oyuncular vardı. Kimisi ceza aldı, kimisi almadı ama onların uridium vermiş olduğu hesaplara herhangi bişi olmadı.

Dediğim gibi bu saatten sonra ceza alma ihtimaller, sıfır. Aslında bakarsa bu tür eylemlere ceza verilmediğinden adil, dürüst oynayan oyuncular bu tür kişilere karşı, tıpkı tsunamiye karşı yüzmeye çalışıyor.

3. öyle ne yazıkki, haritaya bile uğramıyor tek zevki tp şp kasmak oyuncunun milyonlarca urisi var diğer oyuncularda onlara yetişmek için sürekli online olmaya çalışıyor. Umarım support gereken işlemleri yapar

4. farkında değil misiniz oyunda ne support var ne de geliştirmeye yönelik bir merci :) iletişime geçebileceğiniz birisi yok, oyun açık unutulmuş bir server(pc) üzerinden oynanılıyor. :)

5. supporta bildirdim video ile bakalım tepki ne olacak :)

6. O kadar da değildir ya, teknik ekip bunu yan gelir kapısı olarak açık tutuyor diğer oyunlarla meşgul oluyorlar. Baktılar serverlar çöktü çökecek o zaman el atıyorlar, bu arada tüm suç o Saimon denen paragöz herifte eminim. Yıllardır oyunu elinde tutuyor, başkasına verseydi şu an twitchte en çok izlenen oyun olurdu diye düşünüyorum.

●Luciлusкα● bunu beğendi.
  7. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Selam, medyada dönen görselleri ve videoları bizlere iletiniz. Support üzerinden attıklarınızda hızlıca inceleme sağlayalım :)

8. resmin kalitesi çok kötüde o yüzdenmi 3 pro lazer silahını 21 seviye görüyorum yoksa gerçektenmi 21 seviye?

9. acil kodu ile ilettim umarım dikkat çeker adminim :)

10. NFS_Eren

NFS_Eren User

@kaptan34 adminim umarım gemileri 3 gün kapatıp geri açmazsınız:) urdiyumu harcayacaklar haliyle içerdeki cephane ile oyun sonuna kadar kullanırlar perma ban daha mantıklı olur gibi :)

11. ETENAL

ETENAL User

Oyuna yeni başladım taze 5 dk önce Connor_RU diye biri aynı başladık başlangıç görevini gemi vs öyle oyunda ne var ne yok diye bakıyorum adam tek tek irisleri çekti 8 iris gemiyi değişti goli ben seaightten bu buglardan dolayı bıraktım geldim ama görüyorum ki burası da rezalet en iyisi başlamadan bunu da bırakayım bugün şunu anlamış oldum bigpoint şirketi çökmüş durumda seafightte haddinden azla açıklar varken biz salak gibi aylık 10 bin 15 bin paketlere para veriyorduk yazık etmişiz kendimize burada da durum farklı değilmiş başlar başlamaz viplik aldım zevkine takılırım diye de umutlarım çöktü