Uridyum Fiyatlarındaki Farklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Blackcry06 tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Blackcry06

Blackcry06 User

Selamlar,

Bir arkadasımla 3x saatınde satın aldığımız uridyum fiyatlarında ciddi fark olduğunu fark ettik. Benim 75.000 uridyum için ödediğim fiyat 44TL, arkadaşımın ödediği fiyat 37TL bu tüm satın almalarda bu şekilde. Aynı serverda oynuyoruz.Farklı bir durum yok ortada.

Neden bu şekilde bir fark olduğunu öğrenmek istiyorum. Ve neden şu ana kadar almış olduğum uridyumlar için fazla para ödedim.

Teşekkürler

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Test amaçlı uridyumlar sistem tarafından belirlenen kişilere indirimli oldu ve bitti ama bazılarında bug oluştuğundan ındırımlı fıyata alıyorlar bizim burdan yapabılecek bişeyımız yok

Keyifli forumlar

3. Blackcry06

Blackcry06 User

Açıklamanızın sizide tatmin etmediğini düşünüyorum. Forum moderatorü olarak ve daha net bağlantılar kurabilecek biri olarak yetkiliye bu sorunu dile getirmeniz yapabilecek birşey olabilir sizin için.

Konu ile ilgili mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu oyun içindede haksızlık oyun dışındada haksızlık.
    Insanlar burda oturup gunlerce kasılıp bı adamı kesmek ıcın en son 3x saatındede urı aldıgında aslında kesmek ıstedıgı adamın urılerı kendınden daha ucuza aldıgını bılıyorlarmı acaba.???

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu sorunu bir kaç kişide gördüm ve supporta yazarak düzeltebildiklerini söylediler sizde bu farkı neden bu şekilde olduğunu ve düzeltilmesini istediğini belirterek bildirin sanırım sizinde düzeltilecektir diye düşünüyorum supporta yazın lütfen.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.