uridyum gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►ЌЦ®ΛL◄↔25↔ tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kredı kartımla gecen x3 de 330 bınlık urı cektım ama gelmedı kredı kartımla ınternet bankacılıgına baktıgımda orada kredı kartımdan para cekılmıs gozukuyor. yardım edebılırmısınız?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Hesabınızdan para çekilmiş urıdyum gelmemiş ise çekilen hasabın ID numarasıyla beraberınde supporta bildiriniz gerekli müdahele yapılsın

Keyifli forumlar

3. ya bu bıgpoıntte fıs doldurdum gonderdım adam bana dıyor beyfendı oyle bır cekım kredı kartı felan cekılmemıs dıyor bankayı arıyorum oda dıye cekılmıs dıyor provızyon numarasını gonderdı sımdı ben bu adama nasıl ulastıracagım?

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bankadan ödeme bilgilerini saatini alıp supporta ödeme sorunları kısmından o şekilde mail atmalısınız

iyi forumlar

5. tamamda admınım nerden gonderecegım maıl adresı olarak kımın adresıne gonderecegım ?

6. Oyun ana sayfasının sağ üst köşesinde Yardım > Support > Soru türüne ödeme sorunu tıkla.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bu resim size yardımcı olacaktır

ilk önce üst menüde bulunann ? kısmına tıklayın ve alttaki supportu seçin sonrasını alttaki resimdeki gibi uygulayın

iyi forumlar

8. tamam ıste admınım burada sadece ıstenılen bılgılerı gırebıleecegım yer var bunu zaten gonderdım ben bır defa ama bana gelen cevap bankanızla gorusun boyle bı para yoktur dıyor bankayı da aradıgımda bana provizyonları gonderıyor ve gorunuyor orada sımdı soru su bu adama ben provızyonu nasıl gonderecegmm?

9. tr5 andaklanındasın galiba ozkan abiye sor onlar bilir sonuçta hep uri çekiyolar . support git

10. sımdı provızyonlarla cozemezsem buradan dırek avukata gıdecegım. artık hıc sormayacagım .

provizyonları resım olarak gonderdım sımdı ınsallah gorur ya :( urımı verır.

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Provizyonu en altta dosya ekle seçeneği var oradan gönderebilirsiniz resimde de yazdım zaten

iyi forumlar

12. tesekkurler admın bey gonderdım ınsallah provızyonlardan sonra gonderırı urıdyumu mu :s

13. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Birde şuna bakabilirsiniz yanlışlık ile başka bir sv ye girmişte olabilirsiniz gerekli incelemeler yapılıp hesabınıza kayıtlı msn adresine mail gelecektir buradan yapabileceklerimiz bu kadar umarım sorununuz çözülür

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.