Uridyum kasmak için öneri

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KaraYAZGI tarafından 28 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KaraYAZGI

KaraYAZGI User

Öncelikle herkese merhabalar ful + full gemim var pro laserleri fulledim hercules spartan full yani hızlı ve seri uridyum kasmak istiyorum sürekli olarak cubimi dönmeli yoksa abg kapı mı yapmalı tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Vip+ indirimle abg dönerek uri kasılabilir mi kasılırsa ne kadar kasılır şimdiden cevaplar için çok teşekkür ediyorum

2. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Şuanda Vortex Of Terror (Terör kapısı) tam size göre 50.000 ve üstü uridium kasabilir bir okadar da cephane toplayabilirsiniz.
    Ek olarak Kuiper kapısında şansınız yaver giderse + 200.000 Uridium kazanabilirsiniz.
    Alfa, Beta ve Gamma kapılarında uridiumun pek eksileceğini sanmıyorum daha çok tp, şp ve cephane kasmış olacaksınız.
    Ben VoT (Vortex of Terror) kapısı taraftarıyım Sonrasında Kuiper.

iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2019
  3. KaraYAZGI

KaraYAZGI User

Modum kuiper tecrübeniz var mı 200 bin uri verme olasılığı ney

4. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Sevgili KaraYAZGI,

%25 şansınız mevcuttur. Aşağıdaki Gemi Tasarımlarından Birini Kazanma Şansı %25 olacak ( Eğer Çıkan Gemi Dizaynı Hesapta zaten var ise ,şansa bağlı olarak 200.000 Uridium hesabınıza eklenebilir )
    • Ageis Elite
    • Citadel Elite
    • SpearHead Elite
    • Goliath Venom
    • Vengeance Pusat

Kuiper kapısı hakkında detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen soru sormaktan çekinmeyin; Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. C*|cCc|C*

C*|cCc|C* User

sabah erken saatlerde cubi dönebilirsin ki en sevdiğim şeydir.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  6. Cubi en seri uri kasma yöntemidir.