uridyum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Benim gemim goli 20 Lf3 10 SG3N-BO2 kalkanım var hızların hepsi elin 1 iris 7 flax var
    Bu pazar x3 zamanı uri atacam hesaplarıma göre 14 arge ve 4 iris yapabilirim gemimi 1 de pet alıp kamikaze alabilirim. Yada 10 arge yaparım gemimi yine 4 iris alırım ama pet yerine AEGİS alabilirim ne diyorsunuz sizce hangisini yapayım

2. Aegis nasıl alıyosun pet yerine hesapların çok garip

3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

pet almıyorum ve 14 arge yapacakken 10 arge tek yapıyorum sen hesaplarımı boşver sence hangisini yapayım

4. Aegis alman iyi olur.Yalnız senin yerinde olsam irislere uridium harcamam açık artırmadan alırım.İrise vereceğin uriyi kami 3 ve pet alsan + aegis gayet iyi kasarsın.

5. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

peki iris almasam senin dediğin gibi yapsam bu gemiyle alpha kapım var onu yapabilirmiyim ?

6. Cok rahat yaparsın kami 3 ü atsan yaratıklara yeter.Giriceksin ortalarına atıcaksan kamiyi.Seni tek uğraştıracak kısım 80 tallin geliyor.At kamiyi kaç aegisle hemen fulle canı 30 saniye sonra tekrar kami at.Çok kolay yaparsın :)

7. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Tamam eyw sağol :)

Yanlız kami ilk başta seviye 1 olarak alınıyor nasıl 3 alacam

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Eylül 2015
  8. Petini 8 level yaptıktan sonra tüm 3.seviye modulleri alabilirsin.Nasıl hemen 8 level yaparım diyorsan görevlerini yaparken petini hep açık tut.Görev bitince verilen tpden oda yararlanıyor çok hızlı bir şekilde level atlıyor.

9. Kardeşim aegis çok önemli yeni başlayanlar için hemen almalısın.Argeden ve petten vazgeçip ardından aegisle kasdığın urilerle yparsın onları

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.