Uriler ve gg ler iki kat olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TUЯҠİSH★☆★ΛIЯŁIИΣﮎ tarafından 19 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

haftaya x4 ve uriler 2kat olmalı;gglere indirim uygulanmalı

1. evet

oy sayısı 5
    62,5%
  2. hayır

oy sayısı 3
    37,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖNMÜZDEKİ HAFTA FULL ÇİFTE KAPI ÖDÜL YAPIYORSUNZ AMA İNDİRM DE YAPMAZSNZ BİR MANASI OLMAZ. 1 HAFTA BOYUNCA KAPILARA İNDİRİMDE OLMALI

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Forum kurallarınca konu başlığını ve konu içeriğin tamamını büyüyk harfle yazmak yasaktır. Konu başlığını üzenliyorum. Tekrari halinde ceza uygulanacaktır.

Güncelleme ve fikir havuzunda açılan konularda üyelerin fikirlerini belirtmeleri için anket eklenmesi zorunludur. Konuya anket eklemeniz için 24 saat süreniz vardır. Konuya anket eklenmezse konu kapatılıb, arşive taşınacaktır.

Şuanlık yapacak birşeyimiz yok maalesef etkinlik gelmediği için x2 etkinliğini almanya çıkartmış bulunmaktadır.

İyi forumlar.

3. LARK1988

LARK1988 User

-1 çünkü yeni gelen görevlerle birlikte oyuncuları haritalara çekmek istiyorlar; sense millet full GG dursun ondan sontra haritada adam yok diye şikayet etsin millet.

4. GGG zatn 1 hafta olack haftaya iyi bak takvime .gözüne gözlk eline klvye al

5. LARK1988

LARK1988 User

1 hafta gelecek diyorsun okudum merak etme ama yinede -1
    buda benim fikrim saygı diyorum sadece
    senin gibi düşünmek zorunda değilim kardeş.

6. benim gibi düşnmek zorunda değilsen yazmk zorundada değilsin kardeş

7. Neden karşıt görüşte ise fikrini belirtemiyor. Ben bu durumu anlayamadım. Siz burada diğer oyuncuların fikirlerini almak için anket konusu açmışsınız. Konunun negatif yanlarını gören kişileri de susturmak istiyorsunuz. Ben de eksi verdim.

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlarım lütfen bir birinize saygı çerçevesinde diyalog kurun asla saygıdan ödün vermeyin bu sizlerin kişiliğinin sağlamlığının işaretidir. Her düşünce her fikre saygı duyun.

İyi forumlar.

Sempatik.57 bunu beğendi.
  9. evet yada hayır seçeneği var başka görüş yok.bende senin neden yazdığını anlamadım

10. Burası forum, o yüzden yazdım.

11. ben genel bişey yazmadım anket açtım.ordada 2 seçeneğin var başkası yok

12. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.