Urilerimi Nereye Harcamalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Satinazi5334 tarafından 10 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar tr4 8 iris golim var bo2 ler yeterli seviyede lf3 yerinede 300 klık lazerleri kullanıyorum.Yaklaşık olarak 270 bin urim var bu uriyle kami ve hammadde toplayıcı 3 alacagım.Yani 210 bin uridium gibi bir rakam kalıcak.Bu uriyle ne yapmamı önerirsiniz şimdiden teşekkürler

KafkasKartalı_ bunu beğendi.
  2. %25 indirim alıp lf3leri fullemen daha mantıklı. ve tavsiyem burgu uçuş düzeni alman çünkü %20 hasar artırıyor. geri kalan uriyle zeta yapmalısın havocları tamamlaman lazım. ggde enerji basarken zaten bir sürü elit cephanen olur. mesela ben 3 zeta yaptım ve bunları açmak için kullandığım enerjiden yaklaşık 400k x2, 200k x3, 80-90k civarı da x4 geldi. pete oto toplama 3 alıyorsan kutu toplat bunun için de radar protokolü3 alman gerekiyor ondan da 3 tane alsan yeterli olur

Satinazi5334 bunu beğendi.
  3. Sanırım indirim paketi çekip zetaya basacagım haftasonu. Korsan anahtarı havoc ve arge açısından zeta oldukça karlı gözüktü

4. resmi duyurular kalın ışıklı mavi gözüküyo.bişey gelcek ama duyurmuyosunuz.konuyu hazırlamış typon galiba aktif etmedi.tartarusa %5 dmg ile bizi mutlu etçeniz dimi.sizi hınzırlar bizden kaçarmı (inşallah).

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.