Urim eksi yardım lazım (+Tasarım Tavsiyesi)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xemir157 tarafından 22 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xemir157

xemir157 User

1 yıl sonra oyuna geri döndüğümde urim eksiydi support yazdım bir şey yapamayazı dediler kutu toplamak dışında nasıl uri kasarım gemim 4.7-5.8k arası vuruyor ve yakın zamanda goliath tasarımı alacağım birleştiden hangisini almalıyım ?

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Cubikon gruplarına katılarak, x-7 haritasında kristallon, kristallin vb. keserek veya lov gruplarına katılarak uridium kasabilirsiniz.Ayrıca kasılma konusunda sıkıntı yaşamamanız için bir klana katılmanızı öneririm.

Golitah tasarımı olarak Solace tasarımını almanızı tavsiye ederim.Hem kasılırken hem savaşırken dp basma yeteneği ile size yardımcı olacaktır.

İyi oyunlar.

3. takemyhard

takemyhard User

abiiicim eksi uri nası oluyo ben anlamadım?... mantıklı açıklayabilen biri varsa rica ediyorum nası oluyo banada anlatsın?...

4. xemir157

xemir157 User

Hatırladığım Kadarıyla Bug vardı ban yemiştim o yüzden bırakmıştım 1 yıl Fixlendi ama

5. harami52

harami52 User

Dolar yükselince sizin uridiumların alım gücü düşmüştür. Enflasyon uridiumları bile etkiliyor demek ki.

★κøπψα$ρøƦ★ ve Jackdaw bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.