urim gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TearsFears*_*McS* tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu nasıl bi rezillik.1 hafta boyunca aç kaldım öğle araları sırf 45 TL toplamak için .55. dakikada gönderdim ,gelmedi tekrar gönderdim gelmedi.allah tan korkun.kos koca big point abisiyle yalnız yaşıyan 15 yaşındaki çocuğun 45 tl sine mi kaldı.ben de çook mutlu olmuştum topladığım zaman,ama siz o mutluluğu ve hevesi gırtlağımda bıraktınız .sadece tebrik ediyorum .

yaklaşık 14 saat kaldı indirimin bitmesine ben nasıl bi daha 45 tl biriktiricem.biriktirsem bilene x3 günü deil.yaa allah a nasıl hesap vereceksiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Kasım 2015
  2. Supporta durumu bildirdin mi?

Öğlen aç kalıp oyuna para yatırman da çok yanlış olmuş.

3. Güzel Kardeşim Öncelikle Oyun İçin Aç Kalmaya Değmez Eğer Ödeme İle İlgili Sıkıntın Sistem İle Alakalıysa Supporta Yaz İncelesinler Gereğini Yaparlar.

4. Allah akıl fikir versin bunlara.iyi noktaya vurmuşsun kardeşim.dediğine katılıyorum.

5. Okulda kafa şişiyor birde öğlen imkanın varken yemek yemezsen çok fena oluyor. Bi yandan açlık diğer yandan ders derken zil çalmıyor. Heleki bilişim bölümünde akşam 5e kadar kalıyorsan :D

6. Üzüldüm:(:(:(Birde SUPORTA yaz bence amma yemek paranı oyuna yatırman beni daha da üzdü.. Aynı şeyi bir daha yapmazsın inşallah

Son düzenlenen: 30 Kasım 2015
  7. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Bu konuda forum üzerinden işlem yapamayız.
    Sizden ricam support ile iletişime geçmenizdir.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.