Urim verilmedi yardım.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KadıköyümFenerbahçem tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yılbaşı gecesi x2 etkinliğinde çektiğim urim gelmedi. Paypaldan para gitti gözüküyor bunun fotoğrafınıda supporta yolladım şikayetimide yazdım. Gelen cevaba bakın:
    02.01.2015 10:38
    Sorun için teşekkür ederiz. Maalesef siparişin PayPal tarafından işleme sokulamadı. Çoğunlukla sorun, hesabın daha böyle ödemeler için serbest bırakılmaması olabiliyor; bu durumda başka bir ödeme şeklini seç. Ayrıntılı bilgi, PayPal tarafından sana verilebilinir.
    Yine beklenmedik bir sorunla karşılaşırsan bize ****************'dan her zaman ulaşabilirsin.
    Fişin kapatıldı.

Urimi geri vermediler. Paypaldan paramda gitti kalitenizi gerçekten çok güzel önümüze serdiniz. Üsluba dikkat edin diye cevap yazıcaksanız hiç yazmayın bu durumda kullanıbileceğim en düzgün üsluble yazıyorum.Tekrardan teşekkürler Bigpoint ailesi..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yılbaşı olduğundan dolayı mesajlarınızın cevapları geç gelebilir p.tesi günü mesai saatleri dahilinde 09:00-17:00 da bir kez daha mesajınızı ve sorununuzu resimler ile yollayınız ilgilenilecektir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2015
  3. Zaten cevap geldi lakin paypaldan işleme konulmadı deniyor ama para gitmiş?

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Paypaldan işleme konulmadı ise paypal müşteri hizmetleri ile görüşme yapmalısınız büyük olasılıkla işlem görmediği için hesabınızdan kesilen para iade edilmiştir onaylanmayan satışlarda genellikle geri ödeme yapılır.

5. Paypal müşteri hizmetlerini arayıp nedemem gerekiyorki ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yapmış olduğunuz işlemi ve tarihlerini söyleyerek ödeme yapılmadığını ve şuan akibetini sorabilirsiniz ve genellikle geri ödemeler paypalda 3 ila 7 gün arasında olması gerekiyor benim hatırladığım kadarı ile siz gecikmeden iletişime geçiniz.

7. Tamam çok teşekkürler modum, saygısızlık yaptığım içinde çok özür dilerim. Kolay gelsin konu kapatılabilir..

Nefes bunu beğendi.
  8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.