Urimi en iyi nasıl değerlendiririm?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤ŚØП•İKΛZ¤ tarafından 20 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar 285k uridiumum var;
    44 lf4
    49 bo2 var
    tasarımlar var cyborg mimesis hammerclaw yok
    şimdi sormak istediğim şu , ben bu uridiumla ne yapmalıyım?
    10 havoc 9 hercules var
    ve az hasar vuruyorum droir ve gemi full lazer olduğunda bile 7-8k vuruyorum x1 ile

2. Materazzi.

Materazzi. User

Arge durumun nedir

3. GRILucid

GRILucid User

Onceliği spartana vermelisin bence 1 herculesin kalmış zaten, bölünmeyi de hadesten 1 günde toplarsın

Devamında ise Cyborg var. Elitin yoksa a-b-g kapılarını yap, varsa güçlendirici çekip pembe talon kes.Bir de hasarın çok düşük geldi apis-zeusun mu yok, argen mi eksik, geliştirmen mi yok? Güçlendirmesiz-burgusuz 9k filan vurman lazım.Bir de pembe talonları keserken güçlendirici-burgu-zehir kullanırsan çok hızlı kesersin

Son düzenlenen: 20 Haziran 2018
  4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Geminizin geliştirme durumunu ve ve online sürenizi söylemeniz yardımcı olmamız adına daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. reis seprom besleme vb hiç nişe yok x4 lazer 2.1 m var , lf4 geliştirmesiz bissürü var ondan az vuruyom heralde

6. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Öncellikle son hercülesinizi tamamlamınızı spartan için kasılmanızı tavsiye ederim mevcut uridiumunuzla da bölünme kristali için hades dönebilirsiniz.

Daha sonra yeni gemiler almak için oil kasmanın tam zamanı etkinlikte aktif olmanız yeni gemileri almak için işinizi kolaylaştıracaktır.

Eğer lf4 ve kalkanlarınızda geliştirme yoksa şuan ki gemi durumunuzda geliştirmelere de öncelik vermenizde fayda var.

İyi forumlar.

¤ŚØП•İKΛZ¤ bunu beğendi.
  7. Spartan yapmaya çalış onun dışında ise sakın lf4 geliştirme,diroları geliştirebilirsin.

¤ŚØП•İKΛZ¤ bunu beğendi.
  8. Yeni LF-4'ler geldiği için normal LF-4'leri ağır aksak geliştirmeniz daha sağlıklı olur.
    a-Droit
    b-Roketatar
    c-Kalkan şeklinde geliştirebilirsiniz.

¤ŚØП•İKΛZ¤ bunu beğendi.
  9. teşekkürler gençler ilginiz için , tavsiyeleri yerine getirmeye çalışacağım ,
    Modum konu mümkünse kilitlenebilir

10. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.