Urimi Neye Harcamalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 20 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Öncelikle gemim leo 13 lwlim 1 lf4 3 lf3 2 lf2 var 2 bo2 gerisi credilik kalkanlardan hızım leoyu fulleyecek kadar (yani hız full) diroit yok 4.650.000e yakın credi var 4-5 gün sonra az bi miktar 10 tl uri çekçem x3te benim hesabıma göre 45k uri oluyo sizce bütün paramla lf3mü almalıyım bo2mi benim aklımda olan bütün parayla lf3 almak :) ve crediyle ne yapayım ona gelirsek 15lf3 15bo2 yapana kadar credi biriktirip goliyi açık artırmadan almayı düşünüyorum sizce her ikisindede ne yapmalıyım birde ek olarak 3 lf3 alıp 1 tanede irismi alsam. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

2. Merhaba ,

Bana kalırsa uridium'u biriktirin ve açık arttırmadan kredi ile LF-3 ve B0-2 almaya çalışın. Çünkü 45 yad 50 uridium olsa ve LF-3 alsanız 4 yada 5 tane olur. Ama kredi ile tamamlayabilirseniz uridium daha önemli bir alanda kullanabilirsiniz. Mesela ilk 2-3 iris'inizi alabilirsiniz. Yada daha farklı mesela arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

FModum ben sabırsız bi insanım :) credi biriktirde lf3 alda uzun iş söylediğiniz doğru ama benim karakteristik özelliğim dediğim gibi sabırsızımdır 10 tlden sonra 1-2 hafta sonra yine 10tl çekçem ama credimi biriktirip goli alacağım kesin ilk çekeceğim uride iris alsammı diye kararsız kaldım ama iris alsam daha iyi olur gibi geldi çünkü hiç diioitim yok 1 iris alsamda kalan urinin hepsini lf3emi versem zaten iris 15k uri 30k uriyede 3 lf3 düşüyo en azından mavi sıkarım :D sonraki çektiğimlede 2 lf3 2 bo2 alırım böylelikle sıra sıra çarı fullerim :) :) :)

4. Merhaba ,

Bence hemen goliath almak için acele etmeyin özellikle x-3 ve x-4 haritalarında oynuyorsanız. Çünkü yeterli sayıda ve gerekli ekipmanlar yoksa bir işe yaramayacaktır.

Leonov x-3 ve x-4 gibi ilk haritalarda çok daha avantajlıdır.

Uridium konusunda diğer arkadaşların yorumlarını bekleyebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

dediğinize katılıyorum zaten hemen almıycam goliyi 15lf3 15bo2 yaptıktan sonra alcam

6. Hız jeneratörlerini ( 15 tane ) unutmayın. :)

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

aynen onuda 15 yaparım saolun SModum yardımınız için diğer arkadaşların önerilerinede bi bakayım ondan sonra kararımı veririm

8. iris alınabilir 2 tane, yada biriktir. biriktirirken skylabı 12 lvl falan yap. o sırada bol bol şeref kas. 4.500.000 krediyle de flax al 3-4 tane alabilirsin. ya bilmiyorum tuhaf bir durum :D

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

:) :) ya dün buna baya bi kafa yordum şöyle bi fikir daha geldi 45k uri oluyor ya iris alıp 3 lf3 alsam hepsi gidiyo :) onun yerine 4 lf3 alıp kalan paraylada 2 tanede goli için hız jeneratörümü biriktirmeye başlasam ufff kafam allak bullak oldu :) :D

10. hepsinin gitmesi sorun değil de, uriyle hız almak saçmalık olur. en iyisi 3 lf3 iris bence. kredilerle de flax al.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

ben crediyi harcamak istemiyorum :) uriyle hız almak dedinde crediylemi alacağım peki bnm server tr4 orada hız jeneratörleri 7-8me gidiyo onuda biriktiresiye kadar :) şimdiye kadar bütün hız jeneratörlerinide uriyle aldım

thedarkmen tr4teysen beraber oynayalım iyi kaynaştık senle :) :) :) :) :D :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Eylül 2014
  12. yok tr3 teyim ben :D ztn okullar başladı oyuna sadece bonusu almak için giriyorum :D

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

aynen bende ben hafta sonları oynayabiliyorum hafta içi yasak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.