Urimi Neye Kullanmalıyım!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NeMutluTürkümDiyene tarafından 26 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikler S.a Arkadaşlar 24 arge goli aegis sherfaild 15 lwl pet 35lf3 35 10klık kalkan full heliti hız full ekpman 250ik aegis tasarım golide ise yok sadece 100klık var 1 havoç 4 zeta 1 alfa 1 beta 1 gamma yaptım suan zeta 89 parça epsilon ise 41 sizce bu urime ne yapmalıyım

Son düzenlenen: 26 May 2014
  2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Pet yoksa pet alabilirsin ayrıca özel günlerde kutu açmalısın.

3. Uridiumlar ile öncelikle ar-ge'yi en az 30 yapmalısın ondan sonrasını günlük dosya ne kadar birikirse o kadar ar-ge yaparsın
    Ar-ge bittikten sonra bu arada paladium toplamanı tavsiye edicem full zeta kapısı yap ta ki havoclar fullenene kadar.Bu arada özel günlerde kutu açıp lf-4 ve apis için birikim yap.Sakın olaki lf-4 çıkarımca diye epsilon kapısı ile uğraşma çünkü havocları fulledikten sonra full kappa kapısı yap o kapıda %25 ihtimallerle lf-4,herkül vericek.Bu kapılardan gelen kutularla yapıcağın lf-4'lerde senin ödülün olucak.Yani kardeşim zetadan başka kapıya basma zeta bitince de kappadan başka kapıya basmayacaksın.Sen beni dinle pişman olmassın ama biraz sabır gerektiricek yolun uzun,kolay gelsin.

4. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

Arkadaşa Katılıyorum Hesabının Gerçekten Sağlam olması için en azından 30 Arge Gereklidir.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında arkadaşlar gereklı cevabı vermış kılıtlenmesı uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.