Uriuim Toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İsmYokYaw tarafından 6 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Arkadaşlar elmas uçuş üzeni almak istiyorum fakat uridium toplamakta sıkıntı çekiyorum.Uridium kasmam için ne önerirsiniz?Gemi özelliklerim şunlardır:

Gemi:Bazen G-Enforcer Bazen Sentinel
    Lazerler:1lf-4 hp , 17 lf-3 (biri 2 biri 3 level) , diğerleri lf-2
    Kalkanlar:7 BO2 , 2 füzyon kalkanı III , gerisi kredilik en iyisi
    Hızlar:13 elit hız , gerisi kredilik en iyisi
    Ekstralar:Full
    Droitler:6 flax , 1 iris
    Pet:5 level modül vs. yok

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Uridium kazanmak için belirli yollar vardır bunları sizin seçmeniz gerekiyor. En yaygın olanların başında; Katlayıcı alıp, Pet'e Toplayıcı Modul 3 (seviye) ve bazı protokol eşyalarını alıp Pvp haritalarında kutu toplamak. Yani hem siz kutu topluyorsunuz hem de pet kutu topluyor böylece daha hızlı uridium kazanmış oluyorsunuz.
    Başka bir seçenek olarak Palladium haritasında yine Pet'e Hammadde 2 veya 3 alıp (seviye), pet ve siz birlikte palladium toplamanız ve kapıları açmanız. Bu açtığınızı kapıları bitirince otomatik olarak uridium da kazanmış oluyorsunuz.
    Yaratık keserek uridium kazanmanız artık bir nebze daha zor :). Gemi özelliklerinize bakarak konuşursam, biraz kutu toplamak daha etkili bir yol olacaktır.

İyi Forumlar...

3. İsmYokYaw

İsmYokYaw User

Yalnız ben oyunlara hiç para vermiyorum yani katlayıcı alamam yine de toplasam iş görür mü?

4. winexam

winexam User

Kutu toplamak da artık yeterli olmuyor. cunki sizden baska toplayanlar da var, onlardan kalmıyor :)
    Nasil beceriyorlarsa urileri toplayip gerisini birakıyorlar.. sana hep kredi yada uyduruk cephaneler cikiyor :(
    Bir yandan kesip bir yandan toplarsanız daha iyi olur gibi geliyor bana.

Oyunu iyice zorlastırdılar artık malesef :(

Elmas içinse önerim su: Ben aldım, kullanıyorum. Kalkanım zayıfladıgında uzaklasıp elmasa geciyorum.
    Kalkanınınz dusukse cok fazla ise yaramıyor. cunki kalkanın sn de %1 ini tamir ediyor. Kalkan 100k ise sn de 1k sını onarıyor.ve dusuk atıs gucu olan npc lerde ise yarıyor. 1 k nın ustunde atıs yapan yaratıklarda cok etkili olmuyor.Tek avantajı savas halinde iken onarım yapması. 1k ile . Bir sure atıs menzilinden cikarak kendinizi onarıp tekrar dalabiliyorsunuz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Ağustos 2017
  5. Oyuna para yatırmayacaksanız petinizi 8 level yapıp hammadde 3 alın ve 5-3te palladium toplayın.Bu şekilde gg kasarsınızz.Gglerle de zeta açın derim.Zeta 50k uridium veriyor.+anahtar dosya vs vs ayrıca palladium toplarken gelen battlerayları da kesmeye çalışırssanız credi kasarak da LF-3 ve Bo2 leriniz tamamlanır.

6. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın dediği gibi palladium toplamanızı öneririm o zaman.

İyi Forumlar...

7. Peti bıraz daha geliştir 2. Seviye ticaret modülü al cubi kesenlere katıl düsen kargo kalırsa topla güncelle ambar dolunca petle sat hem kredi hem uri.

8. _eLy™

_eLy™ User

Sen kendine unutmadan sürekli Promerium gönder maximum seviyede ve geleni direk sat kredi ile önce LF3 , BO2 ve irislerini tamamla. Uridium içinse katlayıcı 4.9TL gibi birşeydi eğer durumun varsa öneririm ancak yoksa kutu toplamak yine kazandırır veya paladium toplayabilirsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.