Uriyi nasıl harcamalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LOTR_Aragorn tarafından 14 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhabalar arkadaslar
    Gemim 15lf3 15b02 hızlar full 4 iris 0 arge petim var.
    Acıkcası krediyle alabilecegim şeyleri uridumla almak istemiyorum lf3 eksiklerimi ve irisleri maksimum 1 haftada açık artırmadan halledicegimi düşünüyorum.Uridumun hepsini argeye mi yatırlamlıyım yoksa yeşil ganimet anahtarı mı veya ucuz düzeni falan mı önerilinizi bekliyorum.

Şuanki uri:150.000

Son düzenlenen: 14 Nisan 2017
  2. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

Bana kalırsa uridium harcamayıp biriktirin ayrıca ne kadar var onu yazmamışsınız. Neden derseniz zamanla kredi ile LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü G3N-7900 ve iris gibi eksiklerinizi tamamladıktan sonra yapabilirseniz kapı yaparak gelişmeye devam edebilirsiniz. Zeta yapabilirseniz kapı sonunda gelen günlük dosyaları ve ganimet anahtarları biriktikçe arge yapabilir ayrıca biriken anahtarla kutu açtıkça güzel şeyler denk getirebilirsiniz. İlerde biriken uridium ile belki PET alabilir , Uçuş Düzeni v.b. şeyler alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Kusura bakmayın modum yeniyim yanlıs yere acmısım.
    Tavsiyeler için teşekkür ediyorum bu arada petim var.O zaman ganimet anahtarlarına yöneleyim ve kapılara.

4. Merhaba ,

Sorun değil karışıklık olabiliyor yanlış yere açabiliyorlar.

Rica ederim. :) İlk olarak LF-3 ve B0-2 gibi eksiklerinizi kredi ile tamamlarsanız daha sonra kapı daha rahat yaparsınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.