uriyi ne yapmalıyım

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ArtemisJR tarafından 25 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ArtemisJR

ArtemisJR User

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar hepinize,
    1.5 m uri m var 36 full pro lazerim mevcut. hercüles ve havoclarım da full. Sizce uri ile ne yapmalıyım ? Aklımdan geçen cyborg için gerekli malzemeleri almak ama ne kadar doğru olur bilemiyorum.

2. zeta yap anahtarlarla parçalar fazlasıyla cıkıyor zaten sakın parcalara uri verme zeusun yoksa zeus gununde acarsın

gerekli olan tek sey oil mesela bugün zeta yaparsan 45 oil veriyor kapı kacırma

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Benim şahsi fikrim P.E.T 'inizi geliştirmenizdir. Argenizin 50 olduğunu sanmıyorum. Argeniz fullenene kadar bir yandan Zeta yaparak Sayborg parçalarınıda anahtar açarak çıkartabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. MrWho

MrWho User

ya bende aynı durumdayım peti geliştirmeyi düşnüyorum 5 argem eksik 1.4mi argeye vericem 700k pet 300k da abg dönmek için ayırıcam tsize de tavsiyem bu şekilde yapın argeniz şeref+yaratık+savaş 43 argede fulleniyor bu şekilde ise benden 1.4m daha avantajınız var tavsiyem etkinlik bitene kadar urilere dokunmayın çünkü aşırı birikiyor hemde takvime bakarsanız bu hafta da geliştirme indirimi yok tahmınen nisanın ilk haftası gelir çekin indirimizi abg nizi dönün geliştirmenizi yapın hem etkinlik de bitmiş olacağı için kapıda kalma problemi yaşamazsınız.. zor urilere dokunmamak ama dayanalım az daha.. :))

ArtemisJR bunu beğendi.
  5. ArtemisJR

ArtemisJR User

pet geliştirmekten kastınız nedir arkadaşlar onu anlayamadım. Petim 15 lvl ( düşman bulucu , oto yağma , kamikaze , oto toplama var hepsi 3 lvl ) ve 3 adet radar protokolü var 3 lvl. zeusum ve apisim de mevcut. Kutudan 40k urilik malzemeleri çok zor atıyor. Urinin hepsine zeta yapsam bile bana tek faydası günlük dosyası olur gibime geliyor. 1k kutu açsam malzemelerin çıkacağı konusunda inancım bayağı düşük.

6. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Anti Uzaylı Protokolü alabilirsiniz petinizin yaratıklara daha çok vurmasını istiyorsanız. Pete harcanacak uridium o kadar fazlaki onlarla sınırlı değil. :)

İyi forumlar.