Öneri uriyi nereye harcayım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nogitsune tarafından 6 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nogitsune

Nogitsune User

Arkadaşlar daha önce yazmıştım yeni başladım kasamıyorum diye ama oynamak da istiyorum. Bu yüzden x3 zamanı uri çekmeye karar verdim 450bin uri çekcem bide indirim paketi alırım. Venom almak istiyorum kesin taktım ona. Gerisi ile ne yapmam gerek 1 tane lf4 var gerisi 300k lık lazerler. 5 tane bo2 var hız var 5 tane :D yani sıfır gemi diyebiliriz 2 tanede iris var.

2. DRONES

DRONES User

pazar günü zeta kapısı aç 2tane indiriminde dahil 180bin uridiumla açarsın 100k urisi kapıdan geri döner 100 anahtar 200 günlük dosyası kazanırsın bunun yanı sıra havoç çıkma olasılığıda yüksek yani 80 k uridiuma 100 anahtar 200dosya ve bir sürü beyaz mermi kasmış olursun. böylece 350kya yakın uridiumun kalır venomu marketten direk alma montajda birleştir yeşil kutulardan zaten sürekli bunların parçası çıkar bir bakmışsın venom montajda hazır yeşil ganimet anahtarlarını lf4 günü aç sakın zeus günü açma yeni başlamışsın 70 kutu bir lf4 ü zor görürsün ama lf4 günü açarsa 35 kutuda 1lf4 görme ihtimalin daha çok. Kalan uridiumu bence harcama yavaş yavaş kasıl tavsiyem spearhead elde etmen varsa vegada olur bir adet pet al 4 radar protokolü 3.seviyede oto yağma al pet modüllerinden katlayıcı avantaj paketide çek günde en az 25k uri kasarsın ve bir tonda gg o ara elitte toplarsın zeta ve kappa kapılarını arka arkaya yap birinden havoç yeşil ganimet dosya kappadan ise lf4 ve hercules imkanı doğar sana bunları yaparken bir bakmışsın fullsün yanlız kapıları pazar günü yapmayı unutma başarılar. birde bağımlı olmamaya dikkat et :D

Son düzenlenen: 6 Kasım 2017
  3. 55hunter55

55hunter55 User

bence uriyi x4 gününde al

4. uzayl80

uzayl80 User

huri alıcaksan helix gününde al %388 fazla alırsın harcamya gelincede havoç herkül lf4 eksiklerin varsa bunları kapı yaparak eksiklerini tammla bunda hafta sonu yap cifte ödül günü oluyor sandıkda acabilirsin lf4 zeus parca düşme şansı var

5. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Krediyle irislerinizi, lf-3 lazerlerinizi kalkanlarınızı fulleyebilirsiniz.

Uridium x2 gününde zeta kapısı yapmanız size hem arge hem ganimet anahtarında yardım sağlıyacaktır.

Uridium ile tasarım almayın bence.

Ganimet anahtarlarından çıkma şansı mevcut.

Daha ilerki zamanlarda kredi ile alabilirsiniz.

İyi forumlar..

6. uzayl80

uzayl80 User

bir süre leonowla devam et derim hertürlü x3 x4 haritalarında rahatca kasılırsın uri ve credi şuan etkinlik var ageis montaj yapabiliyorsun onu bi incele derim ageis iyidir bana göre ölüsü bile iş yapar ageisin ben yabancı servarda aceis elitle hertürlü npc yi kesebiliyorum full lf3 ile tamirle ugrasmıyorum bi tıkla dp ful oluyo zamandan tasaruf sanada tavsiye ederim ben şuan 80 bin uri kasıp 25 günde ageisi montajdan yapmayı düşünüyorum x3 hibrit alasım istiyor 1 tanesi hazır

7. Nogitsune

Nogitsune User

Kapı yapın diyorsunuz ama bu gemiyle kapı yapabilir miyim ki ?

8. Kapı için erken bence. %400 gününü bekle ve satın aldığın uridiumu elleme şimdilik. Kara cuma günü gelirse eğer diroit uçuş düzenlerine indirim gelebilir. kalp, güve ya da burgu alabilirsin. Arkadaşların da dediği gibi gemi ya da tasarım alma. Elindeki uridiumu uzun bir süre harcamaman senin için çok iyi olur. Daha sonra tekrar para ile uridium çekerim dersen irisleri, ganimet kutularını (yeşil kutu) alabilirsin

9. Cillos™

Cillos™ User

Bildiğim kadarıyla montajdaki sadece tasarım. Yani elinde aegis elite olması lazım o tasarımı kullanmak için.

10. uzayl80

uzayl80 User

ageisin diot tasarımlarını sadece diotlara takılabiliyorsa pet tasarımıda dail yani bagımsız ise o tasarımı ageis olmadanda kulanırsın sanırım ben onu anlarım ben boşunamı hibrit için uri kasıyom :p eger olmazsa bunu düşük bir ihtmal sayıyorum spektrumu montaja sokarım hertürlü bişey yapıyorum sorun değil gemi koleksiyonuna bir gemi daha ekleriz :D yaşasun mantaj pet ilk cıktıgı zmanlarda düşünürdük nasıl yaparız diye şimdi en kolay pet yapılıyo montajdan pedide kulanmıyom zaten benzine para harcanmaz şuan önemli işler var

Son düzenlenen: 7 Kasım 2017
    Cillos™ bunu beğendi.
  11. uzayl80

uzayl80 User

kapıyı hertürlü yaparsın orası problem değil önemli olan içindeki yaratıkları kesmen gerek o yüzdende geminin güçlü olması lazım x1 cephanesi işbiyerden sonra iş yapmıyor mecburen x2 x3 5 li hello roket falan kulan + 2 konfi kulan rahatca kapıları gecersin kapı yaratıklarını kesmeye gelincede onunda taktikleri var 1 ci taktik kapıda asla ve asla çöp toplamayın musco vs vs dail diot tasarımları 2 ye katlansın :p cıkma şansın yükselir kapı için acele etme g enerjilerini biriktir toptan basarsın

12. Cillos™

Cillos™ User

Zetayı her gemiyle x1 sıkarak bile yapabilirsin ama çok uzun sürer, sabırlı olman gerekir. Zaten şimdilik kapıya uri basma. Çıkan ggleri filan hep zetaya bas başka kapı yapma. Elindeki uridiumlarla indirim çekip burgu, kalp, elmas gibi droit düzenlerini alabilirsin. Geriye kalan uriyle yeşil anahtar alıp lf-4 günü veya zeus günü kutu açabilirsin. Ayın 24 ünde prometheus indirimi adında bir indirim geleceği söyleniyor. Uri çekersen harcama hemen, ayın 24 üne kadar bekle.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.