uriyle mi alayım crediyle mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 9 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

uri mi credi mi

1. uri

oy sayısı 3
    50,0%
  2. credi

oy sayısı 3
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

merhaba günde yaklaşık 50 k uri kasıyorum tasarım alıcam ama uriylemi alsam crediyle mi karar veremedim günde 50 m cre kasıyorum credşyle alırsam 1 ay civarı ama uriyle 5 gün civarı. Ne yapmalıyım?

2. Gemi durumuna göre değişir. Uriyi hızlı kastığına göre geminde sorun yoktur uriyle alabilirsin.

3. Bence imkan varsa tasarımlara uridium verme sabret krediyle al uridium farklı şeyler için illaki lazım olur

4. hedefim

hedefim User

haklısın da crediyi uriden daha zor kasıyprum 3 saate 40 m kasıcağıma 35 40 k kasaeım daha mantıklı değil mi ayrıca kutu toplarken gg de elit de kasılıyor

5. İkisiylede alma LF-4 leri fulleyene kadar bütün hepsi gelicek zaten. Ben LF-4 leri daha yarı yapmadım Şimşek - Wenom - Dimisher ve Solace geldi kalan 2 tanede gelir muhtemelen. Zaten çok bir etkisi olmuyor 15-20 dakkada bir yetenek kullanıyorsun :) Eğer yoksa Aegis ve tasarımlarını al krediyle

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kredi ile alabileceğiniz Ekipmanlara Urıdıum harcamanızı tavsiye etmem.

Urıdıumu daha çok geliştirme türü yerlerde veya acil almanız gereken yerlerde kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. hedefim

hedefim User

150 ganimet kutusunu lf4 gününde veya zeus gününde açsam tasarım çıkarmı. Tasarım çıkma ihtimali yüzde kaç. Ayrıca 5 lf4 üm zeus gününde mi açsam lf4 gününde mi. (apis var)

9. sadece 150 anahtarın varsa tasarım çıkması tamamen şans , çıkabilir ama hiç belli olmaz :) Bence lf4 gününde açmalısın ( Bu cumartesi lf4 günü )

10. hedefim

hedefim User

yok ne kadar kasarsam bütün parayla anahtar alcam. Ayrıca %25 indirim çekip alabilim tasarım 150 bin uriye. Hangisi mantıklı

11. tasarım olarak ne düşünüyorsunuz oda önemli bence , goliaht tasarımlarını arkadaşların yukarıda dediği gibi lf4 ararken kutudan düşürürsünüz(vega şimşek dahil) . aegis vb. tasarımlarıda aciliyetine göre kredi veya uriyle almak arasında seçim yapın bence . ne kadar acil o tasarım - vede ne kadar ihtiyaç duyuyorsunuz

12. hedefim

hedefim User

venom yada diminisher düşünüyorum venom u kasılmak için diminisheri de baskın için ama şuanlık venom .

13. kasılmak için aegis almanız daha iyi olur bence , daha uzun soluklu kasılabilirsiniz can basarak . tabiki daha güçlü yaratıkları kesebileceğinizide belirtmek lazım . 250k urilik tasarımların pek kasılmaya uygun olduğunu söyleyemem , malum özelliği kullandıktan sonra birde bekleme süresi var

ek olarak krediyle alacaksanız sizin server ınızda ne kadar gidiyor o tasarımlar onlarda önemli tabi , o kadar uğraşamam diyorsanız uriylede alınabilir . lakin yukarıda dediğim gibi çok çok önemli tasarımlar değil artık o tasarımlar

14. FairyMind

FairyMind User

Uridium'u eğer gemin iyiyse , ki 50k kasıyosan iyidir.Geliştirmeler için biriktir.Geliştirmelerini yapman çok farkedicektir.

15. Tasarıma uri vermek kesinlikle yanlış bence. Kasılmak için Venom diyorsun ama hemen hemen çok az bir faydası olucak. Belki biliyorsundur yeteneğin bekleme süresi 20 dakika , yeteneği attığında biraz da vursa 1 kristallon patlıyor sana 400k ve az miktarda uri vs geliyor saatte ortalama 1 m kredi için o kadar uri harcanmaz. Bu uzun zamanlı bir oyun LF-4 lerini fullemek için binlerce kutu açıcaksın ve çok büyük ihtimal bütün tasarımlar gelicek. Ayrıca yeni gelen kuiper kapısıda tasarım verdiği için gemini fullemeden hemen hemen bütün tasarımları fullersin. İleride bedava sahip olucagın birşey için o kadar uri harcamamalısın onun yerine git 200 tane anahtar al daha faydalı bence.

Bence geliştirmeler en son yapılacak şey. Fazla bir etkisi olmuyor 1 LF-4 ü 16. seviyeye geliştirmesi 104 bin uridium tutuyor ve hasarı %6 , yani 200*0,06= 12 artıyor. Bunun yerine 208 bin uridium ile kutu açıldığında en az 1 tane lf4 çıkar ve LF-3 ün yerine bunu koyduğunda 50 hasar artar. Ayrıca 2-3 tane çıkmasıda mümkün ve ekstra bir sürü şey çıkar.

Saygılarımla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Aralık 2015
  16. FairyMind

FairyMind User

Bütün geliştirmeleri tamamlarsan farkı görürsün

17. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Lütfen kurallara uyalım,uymayanları uyaralım.

Keyifli Forumlar.

18. LF-4 gününde ortalama kaç tane kutu açsam 1 adet lf-4 düşürebilirim veya tasarım vs ..

19. ghnengn

ghnengn User

indirim paketi ve günlük indirimlerle 125000 uriye alman daha mantıklı kanımca

20. hedefim

hedefim User

indirim çekip 160 bin uriye almayı düşünüyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.