Urudium Kasmak

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve GLADYATÖR01 tarafından 9 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar.önce gemi özellikleri silahlar 17lf4 karisiik 8 prometheus full lf3bo2 iris hız full Pet 15 level hata yaptım ama neyse 3level hammade toplayici 3level oto toplayici 2 level ticaret modülü 1 level düşman bulucu uri yok venom diminisher aegis citadel sperhead şimşek var.cubikonda ortalama 100yada150uri aliyom bazende 200 haftada sadece cumartesi pazar 3 saat giriyorum istediğim zeta açmak pala demeyin zeta 62 parça

2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

x-6 haritasında cubikon ve kristallon keserek devam etmenizi öneriyorum. Bu sayede biriken uridiumunuz artacaktır. Cumartesi pazar günleri galaksi kapı indirimleri ile birlikte uridiumunuzu zeta kapısına basabilirsiniz. Palladium toplamak istemiyorsanız bonus kutusu yada uridium ile açmak zorundasınız.

İyi forumlar

3. Paladiumda kesiyorlar ve kalabalık mâlum tr2.cubikon olur.oyuna 1 tl dahi para veremem öğrenciyim bi 70 yada 80 k yapıp zetaya basarım cumartesi günü teşekkürler modum.oyun sürem az ondan ben öyle dedim

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Buradaki konuyu inceleyin. Başvuru kurallarını karşılıyorsanız, başvuru yapabilirsiniz ;)

İyi forumlar.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

kasılabilecek bir çok yöntem mevcut lakin her yerde botlar var 4-5i öneriyorum geminiz orada kasılmaya müsait önünüze çıkanı patlatabilirsiniz yüksek dp li yaratıklar hariç ne çıkarsa kesin bosster açısındanda karlı bir yöntem

6. uzayl80

uzayl80 User

cubi işi yaş iş sana tavsiyem 1 cubi dönene kadar 45 te kasılmandır cabucak seri seri uriyi kasarsın 45 haritasında zetadan devam eksikler var onları tamamla anahtarla gerisi gelir zaten bende 2 parca kaldı 2 gündür gelmiyo parca :) 100k uri yapıp öle acmayı deneycem 3-5 uriyle olmuyo

7. modum ben almayayım cubikon denedim ama az geliyor.peki ben vanquisher aldım seviyom sadece baskında kullansam olurmu?
    4-5 yada korsan yada cubi hangisini tercih etsem hızlı olur?sen hangi taktiği kullanıyorsun?

8. the_flood

the_flood User

cubiyi tek başına bırakırlarsa iyi uri kasarsın. ama 4-5 uberlere pek saran olmazlar. bence 4-5 te iyi kasarsın

9. Tr2 diyor 4-5te rahat vermezler.

10. Ozaman napacam gemi 10k atıyo x1le promerium var.

11. uzayl80

uzayl80 User

45 51 52 haritalarında uri kasmaya bak hangisi uyarsa sana 45 rahat bırakmazlarsa 51 kasıl seri seri 52 de sıkntı olabilir sana gemi olaak ageis yada venom tercihimdir

12. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

elitin varsa x7 haritasında boss talonda kesebilirsin cubiyle denk oluyor aşağı yukarı cubinin yüklenme süresini hesaba katarsak daha karlıda olabilir ama daha fazla cephane kaybı yaşatır sana

13. elit 0 yok x1le 10 k günde 10k kassam olur

14. the_flood

the_flood User

x-7 de talon yada 4-5 uber devo yada sibo işini görür dostum hedefin için..

15. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

tıklama kabiliyetin iyisi x-2 de saatte 4-5k uri kasarsın seri şekilde

16. ben vega şimsekle pala toplayacam sıkıldığımı kutuya giderim Pete modül slotu açtım 10k ya hammade ve otomatik toplayici 3 kattim

17. xxkubixx

xxkubixx User

pala topla bence.zetaya bas topladıklarınıda.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Şubat 2019
  18. sizce 2 saatte şimşek veganın ambarı kaç kere dolar

Kilit

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2019
  19. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hızınıza bağlı olarak 1 saatte dolacağını düşünüyorum.
    İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.