Us4 mü tr3 mü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve feldmarschall tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tr3 teki hesabim : 2 iris- 7 lf-3- 6 bo2 - 8 arge
    Us4 te ki hesabimda sadece skylab yapiyorum.

Arkadaslar suan tr3 te oynuyorum fakat cok fazla baskin oluyor kasilmak icin hic zaman yok. Bunun icin us4 de bi hesab actim fakat ara da kaldim. Us4 de gozume bos geldi.
    Acaba hangi server a devam etmeliyim ?
    Not : cok fazla uri ceken biri degilim. Genellikle yaratik keserek kasiliyorum.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

TR3 teki hesabınızın durumu iyiye doğru gidiyor.

Geminizi leonov yaparak eski dediğimiz haritalarda seri bir şekilde kasılabilirsiniz.

Sky labınızı geliştirerek,Kredi kazanıp irislerinizin sayısını çoğaltmalısınız.

İyi bir klandan kredi desteğide alabilirsiniz.

Kazandığınız uridiumlarla BO2 kalkan ve LF3 lerinizi alarak geminizi daha sağlam hale getirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2015
  3. Modum tr3 te iris fiyatlari 80-90 m civarinda oldugundan fullemek uzun surecek. Bu yuzden us4 de basladim. Sizce pahali olmasina ragmen tr3 devam edeyim mi ?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar sizin,bazı arkadaşlar yuncu sayısı az olan serverlerde sıkılıp daha kalabalık server aramaktalar.

Bazı arkadaşlarımız ise oyuncu sayısı düşük serverlerde daha kısa sürede fullenip oynamak istiyorlar.

Bana sorarsanız TR3 te devam edin derim.

Keyifli Forumlar.

5. Tesekkurler.
    Konuyu muhurleyebilirsiniz. :)

6. Rehber

Rehber Guest

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.