Uygunsuz Kullanıcı İsimleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √PİSKOØAИGЄL™ tarafından 12 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. "TR2" Sunucusundaki bazı oyuncular terör örgütü üyelerinin isimlerini nick olarak kullanıyor. Bazı klanlarda aynı şekilde kullanmakta. Bu nickler ve isimler hakkında bir kural yok mu?

GökTürκ bunu beğendi.
  2. GökTürκ

GökTürκ User

Bende birkaç kez denk geldim aynı durumdan bende rahatsızım umarım gereği yapılır.

√PİSKOØAИGЄL™ bunu beğendi.
  3. smoonrise

smoonrise User

Kanıt fotoraf ile profil linkleri ile supporta atarsan gereğini yapacaklardır . Olmadı buna yanaşmadılar mı yapmadılar mı ? Bilişim suçları şubesine bildir oyun içerisinde terörü ve terörist övme var yönetimi izin veriyor koruyor sessiz kalıyor diye , gereğini TÜRK mahkemeleri yapar .

4. Supportta bildirdim fakat geri dönüş olmadı.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Terör Propagandası yaparak bu yönde "nick" kullanan veya klan ismi oluşturan oyuncuların Profil bilgisini Support Takımımıza iletebilirsiniz. Gereken işlem yapılacaktır.
    Çok ağır cezaları olduğuna emin olabilirsiniz. Bu yönde Support Takımımızın ciddi yetkileri bulunmaktadır.

İyi Forumlar.

6. smoonrise

smoonrise User

Yazının belirli kısmı ile benide cevabınıza ekleyince dedim yazım hatası yada mana hatasımı yaptım birkez daha kontrol ettim , Support gereğiniği yapar demişim yapmaz ise oyun sahibi şirketi ( merkez ) adli yollar ile bildir diye eklemişim sanırım adli yollara başvurmakta bir sakınca yoktur onuda giş kuralları ile engellemiş değildir diye tahmin ediyorum .
    Açıkcası almanya da terör örgütü olarak kabul edilen bir örgütten bahsediyoruz malumunuz bu konuda hambur mahkemesininde bakış açısı TÜRK mahkemeleri ve yetkilileri gibi olmak zorunda bu sebebten ötürü oyun merkezi size verdiği yetki yada kendisine bildirilmesi sonucu birçok kişinin beklentisi olduğu gibi ciddi ceza vereceğini umuyoruz , İyi dilekleriniz için tşk. ederim iyi görevler.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Merkez Ekibe gerek kalmaksızın Takım Liderimiz ve Yönetim Ekibimiz bu işlemleri yapmaktadır. Alıntı sebebim tasdiklemek.

İyi Forumlar.