Uygunsuz ''Nick Name '' nedir? Kim belirler?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve -EŞŞEK__ARISI- tarafından 14 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

UYGUNSUZ NİCK NAME KİME GÖRE UYGUNSUZ?

Anketin kapanma tarihi 14 Eylül 2019.
  1. EVET NİCK NAME UYGUNSUZ

22,2%
  2. HAYIR OYUN KURALLARINA UYGUN NİCK NAME

88,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben bu oyuna 2009 ocak ayında başladım ve başladım balşayalı nick name hep aynıydı hiç değişmedi, som 3 yıldır hiç oyuna girmedim ve yine girip devam etmeye karar verdim, eski yeni arkadaşlar chat' den yazıyım merhaba deyim yada oyun hakkında değişiklik falan var mı yokmu muhabbet ediyim derken birden bire BAN cezası aldım gerekçesi ise 'UYGUNSUZ NİCK' deniliyor nick adım ise ---EŞŞEK__ARISI--- şimdi bunun üzerine defalarca mesaj atıp şu soruyu sordum ve yanıt alamadım, bu nick'de uygunsuz olan şey ne? yani küfürmü? hakaret mi? terör propagandası mı? nedir yani? uygun olan nedir yad ben adımı suppotun arzusuna istediğne göremi belirlemek zorundayım? yanlış olan yasak olan şey ne ise bana neden söylenmiyor?
    Bu Nick Name Uygun olup olmadığı zaten oyun kuralarında açıkça belirtilmişken, suppot nasıl oluyorda bir açıklama bile yapmaya tenezül etmeden oyuncuları haksız yere mağdur edebiliyor? bileniniz varsa cevaplarını beklerim... Yani nickimi MUHABBET KUŞU ya da SOKAK KEDİSİ falan yapsam olurmu? sınavı geçermiyim?

FlamesLordTR bunu beğendi.
  2. Xeynas

Xeynas User

serverlere göre değişiyor mu bilmiyorum ama ben bi defa lanet israil yaptım diye çar 2 hafta ban yedi

3. ingilizce yap belki daha cazip gelir ban atan arkadaşlara :/

-EŞŞEK__ARISI- bunu beğendi.
  4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhba,

Chatta bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Eğer nickiniz belirttiğiniz gibi ise bu ban sebepi değildir. Siz destek birimi ile iletişime geçiniz, onlar size yardımcı olacaklardır.

İyi oyunlar.

5. Merhabalar tam 8 günden beri destek birimleri yani suppotlarla iletişim halindeyim zaten ısrarlı bir şekilde nick adınızı değiştirip tekrar bize bilet atın deniliyor, lakin nick adımın neresi yanlış nersi yasaklı hiç bir şey söylenmiyor! hayır hatamız yanlışımız ne ise bilsekte ona göre değiştisek adımızı değilmi?

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu içeriğine vakıf olmadığım için yorum yapamıyorum. Sorununuzu sadece support ile çözebilirsiniz. Bizler forumda sadece sizleri yönlendirebiliriz.

İyi oyunlar.

7. Anlıyorum tabi ki sizin göreviniz farklı, yinede teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için, inanırmısınız serverde ''Hornisse'' diye oyuncu var Almanca eşek arısı anlamındadır, yani farklı dillerde olunca serbest Türkçe olunca yasak mı oluyor bi anlam vermek güç, yine teşekkür ederim kolaylıklar dilerim sizlere...

8. Phoenix

Phoenix Guest

Merhaba,

Yanlış bir anlaşılma olmuş. Banınızı açıyorum.

iyi oyunlar.

9. Öncelikle çok teşekkürler ''Ban'' cezam açıldı, her zaman yanlış anlaşılma olabilir tabi, önemli olan el birliği ve fikir muhasebesiyle doğru olanı bulabilmektir, ilginiz alakanız ve özenli çalışmanızdan ötürü teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim, saygılarımla...

FlamesLordTR, Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.