uyutma bugu yeter ama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 30 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba bu zamana kadar darkorbitn yöneticlerinin çok sıkı çalıstığnı bliyoruz bot kullananlar banlanıyor ama bu bile bile bug yapanlarıda banlayın baze sayfalarda paylasıyorlar adam 7 flax boss tallon uyutuyor şansına ben yapsam direk ban yerm diyorsunuz resm atın bunu yapmamıza gerek yok sizin o kadar üst düzey yöneticilerniz var ben gördüğümde resm atarım ama atmayı bilmiyorm bunuda öğretrsenz sevirinirm

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu konu teknik ekip tarafından bilinmektedir ve üzerinde çalışılıyor en kısa zamanda bu hatalar düzeltilecektir

Resim atmak istiyor iseniz klavye üzerinde prt sc sysrg tuşuna basıp painti açınız açılan paint sayfasında ctrl+v tuşu ile anlık alınan fotoğrafı yapıştırınız ve sağ üstteki sayfa kapatma tuşuna basınız ve pc masa üstüne kayıt ediniz daha sonra bu resmi supporta göndermek içi Hızlıresim.com aracılığı ile masa üstündeki fotonuzu yükleyiniz size en altta png olarak verilen kısmı supporta sorununuzu bildirdikten sonra linki yapıştırmanız yeterlidir.

3. Evet modumuzun dediği şekilde resim çekebilirsin, ayrıca ALT + PrintScreen tuşuyla resim çekersen alttaki pencereler de gözükmez, yani işini kolaylaştırır en azından.

4. modum peki kazandıkları uri nolucak adamlar 1m uri kastılar

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gereken incelemeler de bu yönde olacaktır diye düşünüyorum şuan bizlerin yapabileceği bir şey yok siz şikeyetlerinizi bizlere ek olarak supporta yapabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.