Uzaktan Mayın Patlatma CPU (Uzaktan Kumandalı)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -_EFSANE_RİZELİ_- tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

Anketin kapanma tarihi 11 Ağustos 2016.
  1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar aklımda bir fikir oluştu uzaktan patlatılan mayın fikri geldi

Örneğin 5 tane havai fişek koyuyoruz ve uzaktan patlata biliyoruz bunun gibi mayın patlatma sistemi olacak...

En fazla 5 adet seçtiğimiz türden mayını döşeyip uzaktan patlata bileceğiz...

Mayını uzaktan patlatmak için gerekli olan şartlar :

Döşediğiniz mayın ile aynı haritada olmalısınız...

Mayınları döşedikten sonra patlatırsanız sizde ölebilirsiniz... (mayinlara yakinsaniz gecerlidir.)

en fazla 5 adet mayın koyabilirsiniz (DD-MO1 den 3 adet max)

Fiyatı: 30.000 uridium

Adı: MCC (Mine Control Cpu)

Açık artırmada da satılacaktır saatlik olarak ayrıca mayınları döşedikten sonra ve patlatıktan sonra Bu cpu 60 saniye soğuyacaktır...

Ayrıca petden kamikazeyi etkinleştirdiğiniz taktirde cpu 4 dakika devre dışı kalacaktır.

Ayrıca mayın döşediğiniz yerler haritada sarı olarak görülecektir ve mayınlar size orada düşman olup olmadığını gösterecektir ona göre patlata bilirsiniz.

Son düzenlenen: 11 Ağustos 2014
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

İyide uzaktan mayının yanında biri olup olmadıgını göremicez bi işe yaramıcak yani elinde kumanda olması

3. Arkadaşını kamufule ile oraya yollaya bilirsin ? :D izlemesi için :D

Ha bu arada bişi daha ekledim tekrar oku en alt satırı sayfayı yenileyip ?

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Demik istegiğim böyle birşey olucaksa en azından bi işaret veya mayınları koydugun yeri izleme şansın falan olmalı :D Arkadaşıolan var olmayan var :D :D

5. Ekledim konuya -_-

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Darkmen

Darkmen User

olsun knk daha kolay trolleriz :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. Abi çok iyi ya :D Çok güzel fikir hiç aklıma gelmemişti :D Mayın patlatma deyince aklıma şey geldi az önce benim şirketten bir adam bana dalıyor sürekli bende elit cephanelerimi harcamak istemiyorum kaçarken mayın koyuyorum sürekli adam onlara çarptı kalkanı bitti bende canını bitirdim patlattım :D Neyse bence çok güzel fikir ya süper kesinlikle olumlu +1

8. Maksat trollemek için açtım konuyu adamları kolay trollemek için :D

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Düşünceler her ne kadar farklı olursa olsun kimse küçümsenemez o yüzden gerekli işlem yapılmıştır.
    Olumlu olumsuz düşenceler yazılabilir ama saygı çerçevesinde olmalıdır.

Konu dışı mesajlar slinmiştir.

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  10. Olmalı

11. senberk99

senberk99 User

mantikli

12. güzel fikir bence yapılması gerekli
    klan savaş istasyonu koruyanlar için mükemmel olur istasyonu mayınlarla doldurup kesmeye gelenler olunca patlatabilirler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.