Uzaktan vurma !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -(HIT€CH)- tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba

bugün saat 22:11'de 3-7 haritasında npc kesiyordum bir anda etrafımda beyaz lazerler gördüm bakıyorum sıkan yanımda değil mini haritaya bakıyorum adam neredeyse haritanın en başında yanıma yaklaşana kadar kesildim adam açık açık illegal bir şey yapıyor lütfen aranızdan bir oyuncu ya da bir fm vs gelip 5 dakikalık video çekip supporta gönderin demesin maalesef çocuk değilim + adamın beni kesmesi 5 dakika bile sürmedi

Kesen oyuncunun oyun içi nicki : LORT3440CAN (MMO)
    Server : TR2
    Harita : 3-7
    Saat : 22:11

Daha adaletli bir oyun olması için görevlileri bahane üretmeden kontrol etmelerini rica ediyorum
    yoksa başka türlü nasıl sizin Adaletli oyun anlayışınıza güveneceğiz

iyi oyunlar.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Forumda bu gibi şikayetleri değerlendirip çözüme kavuşturamıyoruz. Supporta yazmalısınız ama kanıtınızla beraber yapmalısınız bunu. Yoksa işlem yapılamaz.

İyi Forumlar.

3. al burdan yak tamam ben o adamı bir daha yakalarsam beni keserken suporta yazarım size iyi çalışmalar bir şeye de bahaneniz olmasın adam gibi inceleyin dedik rica ettik

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Size söylüyorum bizim inceleme yetkimiz yok. Supporta yazıcaksınız.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.