Uzay Kupası Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 16 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Merhabalar,
    Etkinlik başladı fakat hâlâ birçoğumuzun kafası karışık durumda. Öncelikli adminler ve ödül toplayan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Şu an Oil'i toplasam lazer,lf4 ve oil in 3üne de sahip olacak mıyım yoksa sadece oil mi gelecek?
    Yada oil puanını geçip üst ödüle geçsem, onu topladığımda oil alamayacak mıyım?Şu konuya bir açıklık getirin lütfen.
    Diğer bir soru ise toplanan oilleri katlamanın bir yolu var mı? Yani 40 oil alacağım yerde 60-80 almanın bir yolu var mı:)

2. Ödülleriniz katlanmamaktadır. Mevcut destek sadece serüven kutusundan alacağınız puanı %100 artırmaktadır.
    Oil toplamak için gereken puana erişince lf4 ve cephane ödüllerini tekrar almazsınız. Sadece oili kazanırsınız. Lf4 ve cephaneyi tekrar almak istiyorsanız 50.000 puana ulaşıp puan katmanını sıfırlamalısınız. Maliyeti 5.000 uridiumdur. Keyifli oyunlar.

Son düzenlenen: 16 Haziran 2018
  3. Şu an yukarıda gördüğünüz göresele göre toplaya bassam sadece 40 oil mi kazanacağım yani? Oili aldıktan sonra da başa dönmek için sıfırla seçeneği gibi birşey gelecek ve 5k uri mi olacak doğru mu anlamışım ?

4. Toplaya basarsanız 40 oil kazanacaksınız. Fakat sıfırla seçeneği 50.000 puana eriştikten sonra gelecek. 50.000 puanlık odülünüzü topladıktan sonra 5.000 uridiuma katmanı sıfırlayabilirsiniz

5. [​IMG]
    Sadece oil değil aşağıdaki ödüllere de sahip oldum, sanırım puanın yettiği her şey toplu olarak geliyor.

6. Detalı bilgi için s.s.s. e bakabilirsin. Fotoğraf görünmüyor kazandıklarını yazabilir misin?

7. S.s.s i bulamadım ki silinmiş galiba :D
    Kozmik cephane c sınıfı 10.000 adet, lf4 ve 40 oil kazandım :)

8. Daha önce toplaya bastınız mı? Bugün 10.000 puana ulaştıktan sonra toplaya basınca 40 oil verdi; ama ben 1000 puana ve 5000 puana ulaşınca hemen toplamıştım. Büyük ihtimal önceki ödülleri toplamamışsınızdır. s.s.s. için de moderatorlerimiz link paylaşırsa sevinirim.:)

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Biriktirmek veya biriktirmemek sizin elinizde. Mevcut ödülleriniz ve puanlarınız silinmez. İsterseniz 50.000 puan biriktirip toplu alım yapabilirsiniz, hepsi gelecek. Ayrıca link silinmedi. Toplu linklere buradan, Space Cup SSS'ine ise buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.