Uzayda Bayram Tarifesi:Kurban Bayramınız Kutlu olsun!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Kurban bayramınızı tekrardan içtenlikle kutluyoruz,kampanya TR sunucularına özel bu konuda yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz

Sussİzle bunu beğendi.
  2. Teşekkür ederiz,sizlerinde kurban bayramınız kutlu olsun :)

Adminim bayram tarifesi içinde olanların müzayede salonuna düşme ihtimali var mı?

3. Endless

Endless User

sizin de kurban bayramınız kutlu olsun. bu tür tr serverlerine özel etkinlikler çogalmaya başladı. buda ülkemizin adminlerinin çalıştıgını gösterir. eskiden sesimizi duyuramazdık fakat isler artık öyle degil. özellikle yeni hezarfen tasarımı için tekrar teşekkürler.(malesef almamıştım tekrar çıkmasını bekliyorum.)

Son düzenlenen: 3 Ekim 2014
  4. BonusRasta

BonusRasta User

Okuyan herkesin Kurban bayramı kutlu olsun.

3x de aldığımız uridiumlar ödülleri nasıl etkileyecek. ?
    75.000 uridium çektiğimizde 225.000 yapıyor, 225.000'e göre mi yoksa 75.000'e göre mi ?

Açıklamada örneğin 75.000+75.000 yaptığımız zaman 150.000 için verilen değil 75.000 olan kabul ediliyormuş. Ama 3x zamanı nasıl olacak ?

5. Herkesin bayramı kutlu olsun.

Ya hocam niye telefonda 150.000 urilik paytogo yok.

6. Herkesin kurban bayramı kutlu olsun arkadaşlar.
    bu sefer güzel kampanya olmuş bence :)

7. Senin bayramı kutlamayı unutum bayramın kutlu olsun hacı :)

8. hacı bugün daha arife sıkıntı yok :D pazar günü 4 tane 15 lik çekmek lazım :)

9. Bn bi 75 lik yanında 30 luk cekerim oradan alpha beta gammayı acarım :)

10. çok gg ya :D bn bi zeta daha açıcam :)

11. ya bu etk,inlik çok yetersiz bana göre bunedir ya sırf paraya dökülmüş iş lütfen dükkan kısmınada goliaths tasarımları getirin uridiumu olanlarda uridiumunu kullanabilsin ne biliyim saturn filan getirin işte bu etkinlik sadece praya dayalı lütfen daha fazla etkinlik özeliiği gelsin ama sırf paraya dayanmasın 182 tl çekicem ama karşılığında alcağım şeyler çok yetersiz bence

12. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

Ben şimdi para yatırmayan bir oyuncu olarak bayram etkinligi diğe bişey görmedim bize niye bişey yoktu arkadaşlar da artık neyden memnunlarlarsa para yatırıpda ödül verincemi darkorbitte bir ilk bundan önce böyle deyildi git gide sapıtıyonuz

13. Merhaba ,

Bu sefer böyle oldu ayrıca Ramazan Bayramı'nda etkinlik yapıldı. Yakın zamanda Cadılar Bayramı olur ve ayrıca 29 Ekim'de de etkinlik olma ihtimali vardır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.