Uzayda Bayram Tarifesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ͼ*≈«ZALIM_AVCI»≈*Ͽ tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçtiğimiz Pazar günü x3 ten yararlanıp 330 bin uri çektim ancak Uzayda Bayram tarifesinde yeralan "330.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji + Hercules Diroit Dizaynı + Yarasa Uçuş Düzeni + 3 Aylık Premium Hediye!" tanıtımında belirtildiğinin aksine hediyelerden hiçbirini alamadım. Bunu yardım merkezine bildirmeli miyim yoksa, bu konuda çalışmalar sürüyor da onu mu beklemeliyim? Teşekkürler!

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer 330.000 Uridium satın aldı iseniz , Hercules Tasarımı , 750 Ekstra enerjinin yanı sıra 3 aylık Premium hesabınıza yüklenmiş olmalıydı

330.000 Uridium alımında saptanan tek sorun , oyunculara , Yarasa Uçuş düzeni yerine Bariyer uçuş düzeni verilmesiydi ki bu sorunda bildirildi ve en kısa sürede düzeltilecek.

Eğer 330.000 Uridium ' u kesin şekilde satın aldı iseniz ( Uridium sayfasında , Balans Kısmından kontrol edebilirsiniz ) , İD numaranız ile Support ( Teknik Ekip ) ' a başvurarak durumu izah ediniz.

Gerekli incelemeler yapılıp , 48 saat içerisinde yoğunluğa bağlı olarak size dönüş sağlanır

Keyifli Forumlar

3. Evet tam olarak bu şekilde; 330 bin uri aldım ve hesabıma 990 bin olarak yansıdı ancak, belirtilen hediyelerden hiçbiri hesabımda görünmüyor. Teşekkürler, en kısa sürede durumu Teknik Ekibe bildireceğim. İyi çalışmalar!

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Eğer satın aldı iseniz , Durumu support ' a bildiriniz

Biz teşekkür ederiz

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.