Uzayın derinlikleri kapısı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve »ƊƛƦƘツƇƖ̇ƦƇԼЄ« tarafından 6 May 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Seçilen gemi mevcut değildir hatası alıyorum acaba neyden kaynaklı olabilir?

2. Patladıysanız ondandır ilk girişte 5 gemiden ayrılma hakkını kullanmamışsınız artık o kapıyı açamazsınız yeni kapı açılabilir ilk başta en iyi gemilerden 5 parçayı seçmenin her patlamada diğer gemiye devam etmektesiniz.

3. ne yazık ki kapıya ilk girişim. tek gemi seçtim 5 gemiden haberim yoktu. ve ilk denememde yaşadım bunu daha önce yapmadım. sonradan kapıyı resetleme imkanım olduğunu fark edince çözdüm

4. cevap yazarken forumda bir anormallik oldu bi ingilizceye döndü error verdi mesajı anlamışsın sanırım aynen ilk girişte 5 gemi seçme hakkın var seçmezsen ilk patlamada bitiyor resetleyip yeniden yapman lazım zaten sen çözmüşsün sanırım.