Uzayın Derinlikleri Modülleri

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KruelSiege tarafından 11 Nisan 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KruelSiege

KruelSiege User

Selam,

Uzayın Derinliği kapısından kazanılan modüller (ya da adı her neyse) ile ilgili merak ettiğim bir şey var.

görüldüğü üzere 4. seviye yani Defans-40 modülü çıktı. Bu modülü geliştirdim son seviyeye kadar.

Soru şu:

Mesela kalkan kelme için %12.6 maksimum yazıyor ama benim modül son seviyede olmasına rağmen %6.98'de kaldı.

Bunun arkasında yatan mantık nedir?

Benim anladığım şu.

Her level artırımında ŞANSA belirli bir yüzde artış gösteriyor özellikler... Örnek veriyorum level başına %1 de artabilir , %3'de artabilir... Nihai olarak ulaşılabilecek son yüzdelik ise %12.6

Doğru mu anlamışım acaba yoksa bir bug mu var?

2. Bendeki de aynı bu şekilde 2 tane var Maximum yazana ulaşmadı

3. sanırım buda ihtimalli ya olursa gıdısının gıdısı neyin sabit değeri varki do alavere dalavere.

4. doğru anlamışsın delme mesela 2. özelliğe gelseydi istatistiksel olarak yüzde 9 veya 10 olabilirdi yinede iyi çıkmış

5. upg0007

upg0007 User

Bu cevap doğru. Bendeki solaris plus ın kalkan delmesi 2. özellikte ve 9.27 seviyesinde. O maximum yazan rakam 10 ve 20 serisi zayıf modüller için önemli sanırım. Geliştirirsen en fazla olacağı rakam bu, işine gelirse ışık akını harca anlamında bir bilgi. Yoksa işe yarar gemi için 30-40 seviye modülü bulunca zaten geliştiriyorsun, tabi bulacak kadar şanslıysan. Oyunda efsane anahtar var ama kutusu yok. 40. dalgada bile çıkmıyor. 45 e gitmek imkansız, neremize ne yapacağız bu anahtarları belli değil. Aylık sıralamada ilk 3'e girmemeye özen gösteriyorum. Onlara efsane anahtar veriyor, 4-10 arası iyi epik anahtarın kutusu var.

titans___ bunu beğendi.
  6. bir önemli bir bilgi daha vereyim 40 seviye bir kuantum sıvısı çekirdeğini 12 seviye yapabilmek için oralama 96500 ışık akı alaşımına ihtiyaç duyuluyor buda hemen hemen 1 tane 40 seviye geliştirmek şanslıysan 30-40 gün buluyor çok değerli bir malzeme çıkmadıkça ışıkakı alaşımını harcama yani 30 seviyeden yukarısı geliştirilmez birde 20 seviye modül geliştirmişsin mesela 1. özelliği güzel 2. kötü geldi sonuna kadar basmanı tavsiye etmem çok lazımsa 9 seviyede bekletsen daha iyi çünkü ışıkakı alaşımı zor kasılıyor

7. modül için önerin ne seviye kaç ile kaçı farmlamak daha mantıklı 25 deki sandıkları mı 30 dakielri 35 dekileri 40 dakileri mi ?

8. #ANKA#

#ANKA# User

Ben yeni başladım bu kapıya, sandık düşüyor ama anahtarım olmuyor. Yankı anahtarı seri kasma yöntemi var mıdır. Birde yukarıda paylaştığınız resimde modüle 3 farklı özellik gelmiş benım açtığım sandıklarda modüller hep tek özellik veriyor. Bu fark nasıl oluyor
    Bilen biri yardımcı olursa sevinirim

Son düzenlenen: 14 Nisan 2026
  9. KruelSiege

KruelSiege User

Adını bilmiyorum da giriş seviye anahtarların daha fazlaysa ki muhtemelen öyledir ilk 15 bölümü yapıp kapıyı resetlemen lazım ki anahtarlarını erit.

Bir üst seviye anahtar sayısı genelde az oluyor hesaplarda. 15’den sonra anahtarın bitince bölümleri boşa yapmış oluyorsun çıkan sandıkları anahtarının bitmesi durumunda açamayacağın için ama anahtarın fazla ise gidebildiğin kadar git.

Ne kadar üst seviye kutu açarsan o derece üst seviye modül alırsın ama başlangıç seviyesi kutuları da son seviye modül atabiliyor ama oranı çok düşük.
    Günlük görevlerden alabilirsin. Bazen sezon bileti de veriyor anahtar. Bunun dışında ücretsiz elde etme şansın yok kapı sıralamasına girmediğin sürece.

Modüllerin 2. ve 3. özelliklerini açman için geliştirme ekranından seviye basman lazım.
    Çöp modülleri geri dönüştürerek de o zımbırtıdan baya elde edilebiliyor bu arada.