Uzaylı Argesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve amazingchicken98 tarafından 1 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bende 25 arge kalın sıkmalı klasik bir dizilim var. Şuan ise yaklaşık 28 argeyim puanlarımı nasıl kullanmam gerektiğinde kararsızım sizce sıfırlayıp uzaylı argesi yapmaya değermi roket uzmanını da fulleyip? Genelde uzaylı kesiyorum çok bir fark hissedermiyim?

2. Agır_TR

Agır_TR User

gerek yok yapma

3. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Uzaylı argesi kasılırken fazlaca etki göstermektedir. Bu sebeple bundan sonraki argelerinizi uzaylı argesine vermenizi öneririm. Arge demo uygulamasını kullanarak kendiniz için en iyi argeyi seçebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Şuanda gemin kasılma aşamasında olduğu için görsellikten ziyade işlevselliğin daha önemli olduğunu düşünüyorum. 50 Argesi olan 2 adet gemim 35 arge ve 25 argelik 4 adet gemim var. hepsinde de yaratık argesini önce yaptım. Yaratık argesini 5/5 yaptığın zaman sana %12'lik bir hasar artışı sağlayacak. Tecrübelerime dayanarak sana kesinlikle yaratık argesini dizmeni öneriyorum. Tabiki bu senin tercihin istediğin argeyi dizebilirsin. Arge dizilimin konusunda ve diğer konularda da bana her zaman danışabilirsin tecrübemin yettiği kadar yardımcı olurum. İyi oyunlar. :)

.Hypnos. bunu beğendi.