Uzaylı Avcısı ARGE

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►►►Ċ®ЦΣŁ◄◄◄ tarafından 24 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim 36 arge roket uzmanı 5/5 şimdi bu 5 argeyi bozsam 2 sini acımasız-1 e ve 1 ini de uzaylı avcısına versem böylece hem kalın sıkarım hem gemi gövdeleri full olmuş olur hem uzylıya fazla vururum ayrıca şeref puanıda fazla gelir bu konuda görüşlerinizi almak istedim siz nasıl düşünürdünüz

2. Roket uzmanına vermen hata. Uzaylı avcısını yükseltip kasılmanda yardımı olurdu.

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Roket uzamanına vermektense uzaylı avcısına verip daha rahat kasılabilirsiniz.Şahsi görüşüm yaratık argesi yapıp daha rahat kasıla bilirisniz.

Keyifli forumlar.

4. açıkçası hata yaptığımı bende yeni yeni düşünmeye başladım 36 argede dediğim gibi dağıtmaya başlarsam hem kalın sıkarım hem gemi gövdesi argeleri tam olur değil mi yanlış olmasın

5. 24 argeye göre kalın sıkıp uzaylı avcısını fullersin bile ama tercihine göre başka şeylerede vermişsin galiba.

6. yanıltma manevralarını fulledim millet yüksek vuruyor malum az da olsa faydalı a

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Tabi arge tamamen oyuncuların belirli oranda oynayış stillerini gösterir.Siz 24 argeden sonrasını tekrar kendi isteğiniz doğurtusunda daha fazla işinize yarayacak şekilde dağıta bilirsiniz.

Keyifli forumlar.

8. senberk99

senberk99 User

Bence 24 argeden sonra 2ayarcı + 5 yanıltma manevrası(31 arge ediyor) bence böyle yapmalısınız öncelikle.Sonrası uzaylı avcısı isterseniz verebilirsiniz..Ama argeniz yetmeyecektir.Siz karar verin ...

9. argeleri sıfırladım güzel bi dizilim oldu konuyu kilitleyebilirsiniz fikirlerini sunanlara teşekkür ederim

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.