Öneri Uzaylı Avcısı Argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~GoDsRuNNeR~ tarafından 1 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Arkadaşlar sizce görseldeki gibi bir arge dizilimi yapsam nasıl olur? 16 argem var. Daha rahat kasılırım diye düşünmekteyim. Önerileriniz?

2. takemyhard

takemyhard User

bu oyunda bana göre arge en ilginç kısım :) oyuncunun tamamen kişilik yapısını yansıtıyor :) niyetin neyse argende ona göre dağılıyor. ben 36 argeyi savunmayla başladım... yani öncelik gemigövdesi kalkan ve kalkan sıklığı ve en önemlisi yanıltma manevrası. en üst sıradakilerin sadece mühendiise 1 vererek fulledim. sonra kelle avcılarını ve ayarcıyı fulledim. ensonda roket uzmanını tamamladım... senin görselindeki dağılım bana göre ne saldırıya nede savunmaya yarar... klasik savunma argesi dağıtsaydın kalkan sıklığına gelmiştin 3 vermiştin ve baskınlarda kendini porta atacak kadar kalkanın ve kalkan dayanıklılığın olcaktı. ayrıca mesela tolon keserken haritayı bir uçtan bir uca 2 defa gidipgelmek zorunda kalmayacaktın :) tabiki bu benim fikrim :) yani bence sen savunma argesine dön... hem savaşırken hemde kasılırken çok faydasını görürsün. kolay gelsin :)

3. Hocam teşekkür ederim öncelikle. Ben şöyle düşündüm npclere %12 hasar daha fazla vurunca daha kolay keserim diye düşünerek böyle yapmayı düşündüm. Hani benim gemim full değil düşman kesmem baskın atmam bulundugum sv de çok zor. Ben böylelikle daha kolay kredi kasıp açık arttırmadan günlük dosyası aegis felan alırım diye düşünmüştüm. Yani burdaki amacım kredi kasmak.

4. -Star-

-Star- User

Bence kristllonları dönerek keseceğinden argeden gelecek savunmanın bir önemi yok gibi, bo2 lerden gelen kalkan değeri ve % 80 absorbe işine yararda artar bile. İşine yarayabileceğini düşünüyorum. Bende şuan 20 argeyim, bilgisayarda ilgileneceğim başka şeylerde olduğundan, kalkan sıklığını 5 ledim olduğum yerde kesiyorum arkada başka işlerimle uğraşırken. 24 kelle avcısı yapmaktansa bende şuan senin dediğin gibi uzaylı avcısına yönelmiş durumdayım. Dediğim gibi işine yarayacağını düşünüyorum.

5. takemyhard

takemyhard User

ben fikrimi söyledim. baştada belirtmiştim zaten oyuncunun kendi düşüncesi ve çizdiği yol önemlidir argede. ama iyi düşünmekte fayda var. eğer ileride dağılımı değiştirmek istersen sepron yüzünden çok sıkıntı çekersin :) en azından üst sırayı fullersen zaten uzaylı avcısına gerek kalmayacak. olduğun yerde bile tolonları rahat kesebileceksin. sonrasındada zaten kendin istezmesin uzaylı avcısı falan :) aklına düşmana daha fazla hasar vermek takılır :) 16 arge şimdi sana az görünebilir ama bu argeyi doğru dağıtırsan oyunda bir üst seviyedeki oyuncuların klasına çıkarsın :) kolay gelsin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.