Uzaylı Avcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßÁŔış tarafından 22 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ßÁŔış

ßÁŔış User

mrb arkadaşlar şöyle bi isteğim var. uzaylı avcısını 5/5 yapmak için roket uzmanı ve acımasız 1 yeteneklerinin her birinde 2 adet arge olmak zorunda bunu zorunlu olarak her 2 argeye vermek yerine sadece 1 argeye vermek serbest olsa çok daha iyi olurdu en azından şerefe 2 arge boşuna vermek boşa gitmiş 0lur diye düşünüyorum sonuçta herkes yaratıkla kasılıyo desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Son düzenlenen: 8 Mart 2014
    -eşrefoğlu- bunu beğendi.
  2. sadece onun icin değilde bütün arge puanları dğeiştirilmeli
    saldırı - savunma - tp ıvır zıvırlan birbirilerinden ap ayrı şekilde sınıflandırılsa toplam 50 argeyi istediğin bölüme istediğin sayıda dağıtsan daha iyi olur cok uzun yılladır yenilenmeyen bi kısım arge kısmı ama yinede konu başlığı böle bi başlığın olması güzel +1

3. ßÁŔış

ßÁŔış User

aynen katılıyorum sana destek gelirse bakalım belki bi şeyler olabilir

4. destek bencekalın sıkma birazkolay olsa

5. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

şeref mi gereksiz ??

6. BonusRasta

BonusRasta User

Şeref puanı rütbeyi etkilemiyor mu ? Üstüne bir de tasarım alsan ardından %50 şp desteği oh mis :D

7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

aynen bende şuan %50 şeref güçlendiricisi + %10 şeref güçlendiricisi +%10 tasarım +8 pilot profilinden toplamda %78 fazladan şeref ile deli gibi rp kasıyorum 1 günde 1 milyon kastım

yılmaz749749 bunu beğendi.
  8. ßÁŔış

ßÁŔış User

doğrudur kasmışsındır ama ben uzaylı avcısına zorunlu olarak 2 şer adet arge vermek mantıksız diyorum sadece roket uzmanına 2 arge versek yetrli olmazmı sen istersen yine şerefede verebilirsin 50 arge yapmayı düşünüyorum gemiyi ama o 2 arge boşe gidince olmuyo 41 de takılı kaldı keşke o uzaylı avcısına her 2 sindede zorunlu olarak 2 şer arge verme olayını düzeltse darkorbit :(

9. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

ayn
    bak o konuda çok haklısın ama şerefe gereksis demişssin onun için dedim ben

10. ßÁŔış

ßÁŔış User

şeref gereksiz derken :D ben savaş için sıralıyom argeyi sıralamada gözüm yok onun için gereksiz anlamında kullandım benim için :D

evet arkadaşlar biraz destek verelim sürekli yaratık kesenler için uzaylı avcısı çok güzel bi arge çalışması ama onu 5/5 yapmak zor çünkü 9 arge istiyo biraz destek gelirse düzelir kanımca :)

sayın adminlerim bu konunun o kdarda zor bi olay olduğunu zannetmiyorum. merkeze iletseniz ne iyi olurdu. inannın yaratık kesen arkadaşlar için çok güzel bi arge çalışması olacak kolay gelsin şimdiden

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Mart 2014
  11. korsanjack

korsanjack User

evet bu konuda haklısın bencede uzaylı avcısı na sadece roket e zorunlu olarak 2 adet arge vermek yeterli olacaktır keşke bu şekilde olsa daha güzel olurdu.

12. ßÁŔış

ßÁŔış User

keşke olsa yaratık avcısı sürekli kullanılan bi arge :) sayın adminlerim şu yaratık avcısını açmadan önce zorunlu olarak 4 arge vermek yerine sadece roket uzmanına 2 arge versek olmazmı :( sadece isteğimiz bu kolay gelsin

13. korsanjack

korsanjack User

biraz destek gelse olur barış kardeş de bakalım ne kadar destek gelecek :)

14. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşlar ben olumlu bakmıyorum.Her şeyin kolayına kaçmak gereksiz olur.Ayrıca bu yetenek ağacında toptan bir düzenleme gerektirecektir.Tabi gerekli destek gelirse gerekli işlemi uygularım ancak konu daha yeni bekleyeceğiz.

15. ßÁŔış

ßÁŔış User

tşkler modum ama ben sadece uzaylı avcısına zorunlu olarak 4 arge vermek gereksiz diye düşünüyorum sadece onu düzenleseler yeterli olur. :)

Son düzenlenen: 29 Mart 2014
  16. Master0735

Master0735 User

yetersiz kısımlardan bir tanesi daha düzeltilmeli

17. ßÁŔış

ßÁŔış User

evet aynen katılıyorum şunu halletseler ilk önce güzel olurdu :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Nisan 2015
  18. Güzel fikir

19. 007.bont.

007.bont. User

roket vurusu yada serefe verilsin ikisine birden verilme olmasın +1
    sadece roket yada sadece seref olsa daha güzel olur

Son düzenlenen: 6 Nisan 2015
  20. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Alt alta yazmak yani flood yapmak forum kurallarınca yasaktır. Hoş bir görüntü oluşturmadığından dolayı lütfen tekrarlamayınız.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.