uzaylı avcısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum ben uzaylı avcısına 5 arge bassam uzaylılara verilen zarar % kaç artar %10 mu % 25 mi bikaçkere sıfırlamak zorunda kaldım argeleri yanlış bastığım için.argelemeden önce bilgi almak istedim argelersem kasılırken farkını görürmüyüm mesela 10000 vururken argeleyince kaçvurur önerirmisniz yoksa boşuna argelemim.
    cevap için şimdiden teşekkürler

2. Merhaba ,

5/5 olduğu zaman %12 oranında fazla hasar artacaktır.

Fakat genel olarak hangi gemi yada gemiler var , hangi lazerlerden kaç tane , hangi kalkan'dan kaç tane ve toplam kaç arge var gibi buna benzer hesabınızın durumu hakkında bilgilerinizi yazarak bu bilgilere göre genel olarak nasıl arge dağıtırsanız iyi olacağı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yeni Başlayanlar bölümüne konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. mesela on bin dp hasar veriyorsan 5/5 yaptığında ekstradan bin iki yüz dp daha hasar vereceksin :)

4. KARANLIK

KARANLIK User

Arkadaşımızında dediği gibi x1 ile 10.000 ise hasar gücünüz 10000%12=1200 eder.11200
    gibi bir hasar gücünüz olur.İyi forumlar.

5. ßÁŔış

ßÁŔış User

modum bende bu konuyla ilgili konu açmıştım. şu uzaylı avcısına 5/5 veririken ( roket uzmanı ve acımasız1 e)zorunlu olarak 2 şer adet vermek zorundayız. bunu sadece roket uzmanına 2 adet veripte uzaylı avcısını 5/5 yapasak çok güzel olurdu. argeyi 50 yapmayı düşünüyorum ama bu uygulamadan dolayı 41 argede kaldı gemi kolay gelsin..

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Roket uzmanına vermesenızde olur şuan oyunda vs ler dışında roktler arrtık bi işe yaramıyor en güzeli uzaylı avcısı 5/5 yapmak ben öyle yaptım

Keyifli forumlar