Uzaylı çöpü filtresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dankas tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Özellik gelmeli mi?

1. Evet, gelsin

oy sayısı 16
    69,6%
  2. Hayır, gelmesin

oy sayısı 7
    30,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dankas

Dankas User

bizim için bazı gereksiz hammaddeler olabilir ve bir canavarı kesince düşen çopün içindeki değerli şeyleri bazen ambarımız alamıyor ve bize değersiz şeyler kalıyor bunun için bir filtre olucak istediğimiz hammaddelere tik koyacağız mesela ben sadece xenomit, promierum ve sepromu işaretlerim çünkü onlara ihtiyacım oluyor.
    bu sayede sadece promeirum u işaretliyerek cubinin çöpünden kasacağımız crediyi düşünüyorum da günde 100 m bile kasabiliriz.

2. Bence iyi fikir...

3. Oldukça mantıklı. Ama yaparlar mı ki? :)

4. Dankas

Dankas User

yaparlar belki yapsalar bile vip e özel olabilir

5. Prophecy

Prophecy User

güzel fikir

6. Ancasin

Ancasin User

Vip paketinde hammadde zenginleştirme var. Topladığı bütün hammaddeleri promeriuma kadar zenginleştiriyor, dolayısıyla o çöpte seprom varsa onu alacak yerin rahat rahat kalıyor, aynı şekilde xenomiti de. Vip seçeneği mevcutken yapılmasını bin oy da alsa mümkün görmüyorum.

7. Merhaba ,

İyi güzel fakat bahsettiğiniz bazı hammaddeler için diye hammaddeler gerekiyor ve zenginleştirme ile farklı hammaddeler oluşuyor. Prometium , Endirum , Terbium gibi maddeler ile Prometid ve Duranium oluyor. Bunlarla da Promerium oluyor.

İyi forumlar.

8. Fikir iyi ama yapmazlar denge bozulur diye kolay olur diye ama inş yaparlar +1

9. Hiç gerek görmüyorum -1

10. Bence de pek bir anlamı yok gibi geldi, zaten yaratıklardan gelen promerium çok az oluyor, değersiz hammaddeleri promeriuma zenginleştirerek daha fazla kasıyorsun, bu yüzden kâr edileceğini de zannetmiyorum, -1

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vipler için zaten böyle bir durum mevcut.Bu olursa vipliğin iyice önemi yitirilecek.Ben desteklemiyorum.

İyi forumlar

12. vip ile Bi alakası yok sadece istenen şeyi topluyor +1

13. bence mantıklı mesela ben sadece seprom almak istiyorum düşman kestim zaman :) dier maddelere gerek yok güzel fikir +1

14. Dankas

Dankas User

iyide bazı yaratıklardan dengesizce geliyor hammaddeler örneğin prometium dan 1000, endurium dan 30 , terbium dan 800 gibi geliyor sonra ambar doluyor o zaman nasıl zenginleşecek bunlar? ayrıca ben vip seçeneği koymadığımı belirtiyorum sadece bunun darkorbit tarafından vip için yapılabileceğini söyledim .

15. Ya promerium falan verseler iyi ama vermiyor işte

Son düzenlenen: 15 Eylül 2014
  16. Dankas

Dankas User

aradan haftalar geçmiş ama ben hala umudum var modlar lütfen yeniden değerlendirin bir yanlış anlama var

17. Bence de olmalı. Çünkü gereksiz madde veriyor diye bossların ve uberlerin çöplerini bile almıyorum.

18. Olması ile ilgil ibir örnek vereceğim:
    Vipsiniz otomatik güncelleme açık fakat herşey güncellendiği için instaya akıllıya xenomit kalmıyor. kapalıykende siz güncelleyene kadar çöpün zamanı doluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.