Destek Uzaylı protokolü hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...CLAVATA... tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar şimdi bu protokolü aldığızda bizim lazerimizin hasarınım attırıyor yoksa petin verdi hasarınımı ?

Uzaylı protokolü (Seviye: 1)
    Etki: Uzaylılara verilen hasarı 1% arttırır.

Uzaylı protokolü, P.E.T.'inin uzaylılara verdiği hasarı arttırır.

tam olarak anlamadım..

birde 2.sorum olarak kurtarma modülü nedir ne işe yarar anlamadım insta kalkanla birleştiğinde felan birşey diyor birisi açıklarsa sevinirim

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Uzaylı protokolü npc lere verilen hasarı arttırır. Kurtarma protokolü haritalardaki avantaj kutularından çıkan uridium, lazer gibi eşyaların içeriğini artırır. İnsta kalkan mevzusuna gelince bahsettiğiniz Kombo Koruma modülüdür ve pete insta kalkanı özelliği tanımaktadır.

İyi Forumlar

3. Yani modum anlamadığım şimdi ben bu uzaylı protokolu alırsam benim hasarımımı arttırıyor yoksa petin vurduğu hasarımı attırıyor anlamadığım yer orası mesela benim gemim 1000 vuruyorsa (örnek) %6 fazlamı vurucam ?

yani 12 tane uzaylı protokolu olursa gemimde %72 fazlamı vurucum uzaylılara gerçekten kafam çok karıştı :)

2.soruma tekrar gelicek olursam pette insta kalkan çıkarır demişssiniz sağolun peki o ista kalkanın nasıl bir özelliği oluyor yani patlamıyor heralde değilmi ?

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Petinizin hasarı artmaktadır. Gemide uyguladığınız insta özelliğinini pette uyguluyor.

İyi Forumlar

5. peki teşekkürler cevabımı aldığıma göre konu kitlenebilir

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Rica ederiz. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.