uzayx

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Prophecy tarafından 26 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Prophecy

Prophecy User

Affedersiniz de ben kıyamet modla sohbet ediyordum sadece.

Benimle alakası yok kişsel konuma GİDERLİ LAZERLERİN yazdığı yüzünden anladı!! :mad::mad:

Ya modum birşey yapın ben daha da uğraşmak istemiyorum bnunla :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2017
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Bu saatten sonra bir şey yapamayız ileri giderse ceza alır ,bu sizin içinde geçerli .Ekip olarak sizin tartışmanızdan sıkıldık,çözümde olamıyoruz.Biz size yeni bir yol açmıştık ama ona yakın konulara yorum dahil etmemeliydiniz.Üzgünüm.

3. Prophecy

Prophecy User

Ben yapmadım diyorum JUPITER
    Tanıtmak konuma giderlinin yazdığına baksana.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Baktım orada tanıdığını yazmış ama belirtmemiş.Akşamki tartışmaya sözde yeni bir oyuncu olarak girmemeniz gerekirdi,hata orada.Bunu dışarıdan bir oyuncu olsam ben bile anlayabilirdim.Neyse sessiz kalınız bakalım nasıl bir gelişme yaşanacak.

5. Prophecy

Prophecy User

Tanıtım yazıyorum adam geliyor biliyorum seni açığa çıkarmam şaka mı bu!

Ya ben yeni bir üye olarak modlarla aramı yapıyorum her yeni gelene aha bu uzay diyecekse abaşlarım böyle işe. Ben bu sapıktan bıktım. Bir yıldır bunun şizofrenik yalanını çekiyorum.

Tamam modum mesaj atmıyorum,hatta çıkıyorum akşama kadar. Özür dilerim yine uğraştırıyorum sizi :(

İse yarar mı acaba :confused:

Gerçekten teşekkür ederim,ben tüm mesajlarım silindi diye rahat bir şekilde hikaye uydurmuştum. Mesajlar var hala. Bu sefer gerçekten de gidiyorum. Beni bu dertten kurtaramadınız. O çocuk ,bana iftira attı ve 1 yıldır da bunu çekiyorum artık yeter. Bırakıyorum alın dodgenizi başınıza çalın.Artık foruma girmeyi düşünmüyorum girersem de açıkça küfürü basarım. Siz ona yapmanız gerekeni yapmıyorsanız ben de ona basarım küfürü. Sapık gibi 1 tlyıldır beni taciz ediyor burada,tam kurtuldum herşeye sıfırdan başlıyorum diyorum olana bak!

Sürekli oyunu yönetimi modları kötüleyen ,bi küfür etmediği kalmış bir çocuğu banlamamakla hata ettiniz siz.

Özür dilerim :oops:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Nisan 2017
  6. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Ben size mesaj sayını çok fazla bir süre foruma mesaj yazmayın dediğim halde mesaj yazdınız halde şuanki durumu bize mi bağlıyorsunuz ?

Bu Yeterince Komik olur Bilin isterim...

7. Prophecy

Prophecy User

Bebi mesajlardan bulmadı o. Alını kısmında ismim hala yazıyordu. Ben 10 yıl girmeseydim de tanıyacaktı beni.