Uzman oyuncular bi bakabilir mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alextrazsa tarafından 30 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alextrazsa

Alextrazsa User

Öncelikle merhaba, ben tr2 sunucusunda oynuyorum. Oyunu uzun zamandır oynuyorum. Fakat bırakmıştım ve şimdi tekrar başlıyorum. Bu konudan isteğim daha çok ne yapmalıyım tarzında olacaktır. Gemim Goliath. 37 LF3 2 LF4 var. 21 BO2 18 G3N var. Pet 15 level. Kami 3, Ticaret Modulu 1, Hammadde Toplayıcı 3, Kargo Toplayıcı 3, Ambar Modulu 3(%12 Ambar arttıran) ve son olarak 6 tane Radar 3 var. 8 iris. Aynı zamanda Citadel Elite ve Spearhead Elite var. Skylab 20. Seprom beslemeyle x1 10 k vuruyorum (Pet ile beraber). İrislerde 2 Havoç var. Sizden istediğim ben ne yapmalıyım veya ne yapabilirim. (Şu sıralar sürekli Kristallon kesip skylab gönderimi yapıyorum uri ile sadece bugün 110m para yaptım bu şekil) Fakat amacım şimdilik Sentinel almak ve yaklaşık olarak 1milyar-1.5 milyar arasında bir paraya ihtiyacım var. Daha hızlı kasmak için ne yapabilirim. Birde unutmadan 24 arge kalın sıkmaya ayarlı. Skylab en fazla 100k promerium aldığı için septomla beraber yerlerde sürünüyorlar yarın en fazla 30-40k promerium gönderimi yapabileceğim. Bu açığı kapatmak için neler yapmalıyım ? Level 19 Şeref 6m. Şimdiden teşekkürler :)

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

x-6 haritasında Cubikon imha edenlerle birlikte kasabilirsiniz. Eğer seri olarak Cubikon dönüyorsa arada ortaya karışık bir şeyler gelecektir. :)

3. ex adminim uzman oyuncular dio biraz geri çekilirmisiniz :)
    anladığım kdarıyla petin baya iyi sana tavsiyem katlayıcı çekip kutu toplaman bide argeleri sıfırla kutu argesi ve yaratık argesi yap baya iyi kasılırsın ex adminimizin dediği gibi x-6 haritasında cubikon kesebilirsin ki vuruşunda baya iyi urileri tolarsın ama serverın tr-2 bizim tr-4 gibi boş değil ora doludur ama yinede geceleri cubide takıl bi klana gir onlarda sana yardımcı olsun :)

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Forumda uzun süre görev yaparak oyundan uzaklaşmış ve biraz paslanmış olsamda hala yaşıyorum. :p :D

5. :D biz senden daha çok yaşadık ama :D

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Belli bir birikim ve tecrübe diyeyim. :D :)

7. aynen öle 2007 den bu yana :D

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Neyse arkadaşın konuyu daha fazla karıştırmayalım. :)

9. Alextrazsa

Alextrazsa User

Taktik için teşekkürler :) Genelde Cubi kesiyoruz elit mermi harcamak istemiyorum genelde kamikaze 3'ü seri kullanarak 250-300 uri arasında veriyor. Birde bu sıralar sürekli paladium toplamaya karar verdim. Petle birlikte 30-40 dakika arasında 100 enerji yapabiliyorum. Tabi boş olması lazım :D

Şimdilik dediğin gibi klan arıyorum ama vru olduğum için pek denk gelmiyor, 1 2 kişiyle konuştum çok atarlı çıktılar :D Birde argeyi kalın sıkma yerine kutu için yaparsam nasıl bi kazancım olur ? Mesela Kristallon 128 Cubidende yaklaşık 250-300 arası uri geliyor bu kaç olur ? Birde kutu içeriği ne kadarlık bir artış gösterir ve nerede toplarsam daha fazla kutu elde edebilirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Temmuz 2016
  10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim. Elit mermi harcamamak için bir kaç kişi ile imha edebilirsiniz. :) Eğer harita uygun olursa hem pet hem kendiniz toplarsanız daha çok toplarsınız. Ayrıca enerjileri biriktirirseniz ilerde sizin için daha iyi olacaktır. 100-200 enerji ile kapı açmaya çalışma doğru değil.

11. Bu saatten sonra kapı yapmalısın kardeşim benim önerim hazır kapılarda x2 varken paran varsa bugün 330 bin uridium al x3 ile 990 k olur en az 10 zeta açarsın üstüne bir de kapıdan gelen urilerle 3 zeta yaparsın aynı zamanda 13 kapıdan 13x50=650 yeşil ganimet anahtarı ve 1300 günlük dosyası alırsın 650 günlük dosyası ile 4-5 lf4 ve 20-30 Zeus parçası çıkarırsın 1300 günlük dosyası ile de 3-4 arge yaparsın hem cerrahın ve herkukun de olur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.