Uzun aradan sonra tekrar.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FaTi. tarafından 9 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FaTi.

FaTi. User

Sevgili arkadaşlar, moderatörlerim, kaptan06 :) kısacası herkese tekrar tekrar merhaba. Konuyu nereye açacağımı dahi oyunla ilgil bildiğim ne varsa çoğunu unuttum. Eğer yanlış yerdeyse buyrun taşıyın. Darkorbit geçmişim 2007-2012 arası idi. Botlar bir yandan, güncellemeler bir yandan iyice sıkılmıştık...Şimdi ben yeniden dönmeye karar verdim. Geleyim konuma. Bir kaç sorum olacak ister ilgili arkadaşlarımız, ister forum moderatörleri, kaptan06 burda mı yahu? Burdaysa ister o cevaplasın. :)

1. Oyunun zorlaştığını hepimiz biliyoruz, uridium üzerinden döndüğünü vs vs. Yani bir geminin her şeyiyle full olabilmesi için kaç mil uridiuma ihtiyacım var?
    2. Bigpoint şirketinde LF4 şifreleri ile birlikte başka neler satılıyor? Onların fiyatları ne kadar?
    4. Kapılardan çıkan tasarımlar hariç LF4 gibi bulunması zor olan başka neler var?
    5. Botlar ve diğer hile programları tamamen kaldırıldı mı?
    6. Hepsine güzelce cevap verdiğiniz halde 1 aya kadar buralardayım. Her yeri araştırıyorum,
    birde sizlere sorayım dedim.

Aileme geri döndüğüm için mutluyum. Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar. :)

2. Merhaba ,

Teşekkürler size de merhaba hoşgeldiniz. :)

3. madde GİŞ kuralları gereğince kaldırılmıştır.

1. Bu konuda net birşey söylemem zor fakat epey fazla bir miktar gerekiyor.

2. Bu kısımdaki yazdıklarınız zaten yok.

4. Havoc , Hercules , LF-4 ve Kronos kapısından çıkan Saturn tasarımı

5. %80 oranında kalktı. %20 civarı bazı şeyler kaldı onlarda temizlenecektir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

3. FaTi.

FaTi. User

Çok teşekkürler sayın modum. İyi çalışmalar, görüşmek dileğimle :)

4. Merhaba ,

Rica ederim :) ayrıca diğer üyelerimizin yardım edebilmesi için doğru bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

1-İlk olarak uridium ile herşeyi elde edip full olamazsınız.Şans işinin devreye girdiği bir çok nokta var.Ancak temel olan lf3 bo2 iris bu üçlü için 2 3 milyon yeterli olur.

2-Lf4 satılmamaktadır.

4-Havoc hercüles ve lf3 bu üçlü oldukça zorlayıcı ve olmazsa olmazdır.

5-Botla mücadele devam etmekte ve yakalanan hesaplar kapatılmaktadır.Ve hiç yok denilecek kadar az miktarda kullanabilen mevcut ve bu kişilerinde hesapları kapatılıyor taramalar sonucu.

6-Tekrar hoşgeldiniz :)

İyi forumlar

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyun zorlaştı demişsiniz.Zorlaşan kısım yk.Gelişmiş silah ve eşyalarınız olduktan sonra yine eski keyifli günlerinize döneceğiniz kanısındayım.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.