Uzun aradan sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve krew23 tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. krew23

krew23 User

Merhaba. Öncelikle ben eski oyunculardandım son 1 haftadır oyuna merak saldım başladım. Başladığım gibi tr5 te başladı direk. Bende devam ettim oynar bırakırım dedim 1 haftaya yakın oldu oynuyorum. 10 tl yatırdım 30 k uri ve enerji günlük dosyası paketlerini aldım. Şuan 1 iris var iyi kötü tallon kesiyorum.6 lf3 var. Ama server da adam yok ya bildiğin boş bırakıp başka bir server a mı geciyim napıyım karar veremedim. Ve ilerlemeyi nasıl yapıyım öneri ve destek olursanız.

2. yasin01

yasin01 User

Dostum svler birleşecek deneme süreci devam ediyor muhtemelen tr6 ile birleşecek tr6 idare eder online açısından para yatırmasaydın keşke biraz beklemekte fayda var. uridiuma para erme katlayıcı paketi alıp kutu topla daha çok kazanırsın tr6ya geçebilirsin tr3 tr4 bunalrda da az çok online var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.