Kutlama Uzun Bir Aradan Sonra Nasıl İlerleyeyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 2 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar selamlar,

Aradan uzun bir zaman geçti oyunu kısa dönemlerle oynuyordum geçtiğimiz zamanlarda ancak botların bannlanmasını görünce ve haritaların tamamen temiz olduğunu görünce geri dönmeyi düşündüm. 2017'de oyunu bırakmıştım o zamandan beri eskisi kadar aktif oynamıyordum arada bir girip çıkıyordum. 2020-2021 gibi sırf BP'nin yapmış olduğu saçmalıkları protesto etmek için boşaltığım gemimi geri topladım iyi kötü.

Şu an elimde olan gemiminin durumu: 44 arge kutu + savaş + yaratık argesi, kritik uçuş tasarımlarının çoğu var (güve, burgu, halka, kalp, çark), 20.000 civarı GG enerji biriktirmiştim spaceball, palladium ve kutu toplayarak zamanında baya biriktirmiştim. 15 tane havoc, 12 tane hercules, 20 tane prometheus ve 5-6 tanede BO3 var.

Şu an güncel çıkan plus gemilere sahip değilim ancak boş zamanım oldukça prometheus lazerleri için rinuks kasıyorum veya uridium ihtiyacımı karşılamak için cubi vs kesiyorum. Sizce ne yapayım?
    Gemi 21 seviye.

3 Aylık premium çektim şimdilik biraz oyunda kasılmak istiyorum, derdim klan savaşlarına girmek vs değil sakin sakin PVE odaklı ilerlemeyi planlıyorum şu aralar. Hercul çıkarmayı deniyorum ama bir türlü çıkaramadım spartanları halledemedim. :(

3-4 tane irisim 14 seviye gerisi 16. Nasıl ilerleyeyim?

2. _Blade_

_Blade_ Guest

Merhaba,

Öncelikle tekrar hoşgeldiniz, benim tavsiyem prometheus sayınızı arttırmanız dolayısıyla enerjileri zeta kapısına harcayarak Prometheus lazerleri için gerekli olan yeşil anahtarları biriktirmeniz yönünde olacaktır. Düzenli olarak gelen savaş bileti etkinlikleri ile de modül eksiklerinizi giderebilirsiniz ya da plus gemiler için gerekli olan malzemeleri savaş biletinden temin edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. OPTİSYEN

OPTİSYEN User

Selamlar.
    Yeni başlayanlar forumunda " Uzun süredir oynamıyordum geri döndüm, çok fazla yenilik var. Nereden Başlamalıyım? " isimli bir konum var. Uzunca anlatmıştım. İsterseniz göz atabilirsiniz.

4. smoonrise

smoonrise User

Hayırlısı olsun öncelikle ,

Sanırım tek bir hedefe odaklanmak yerine kısım kısım yapmak daha iyi olur gibi , hatam varsa arkadaşlar düzeltebilir proları fullemek tabiki ilk hedef olacaktır ama buna hafta sonlarıda spartan için çalışmak ve sevkiyattan R-01 R-02 ile pluslar için biriktirme yapmak ve ilk tercih bence goli plus olabilir gibi geliyor uygun olarak yada solace plus ama sürekli güçlendirici alıp özellik süresini kısaltacaksan ve yeni roket atarlardan hydra mantıklı olur senin için genel kullanım bu yönde oyun içinde , bo3ler içinde cromium etkinliğinde katlayıcı alıp zeta ile bu açığı kapatabilirsin şimdilik aklıma gelenler bunlar .

5. Ben aslında Aegis Plus'ı bekliyorum. Assault-Medic sınıfı zamanlarıma geri dönmek istiyorum :D Şu an gelen tüm enerjiyi, uridiumu zeta ve kappaya dayayacağım gibi. Prometheus'ları fullemeye yakınım. Spartan yapmak biraz kanser olacak gibi. Genelde Aegis gibi gemilerle oynayacağım. Goliath her ne kadar çocukluğumun gemisi olsada Aegis gibi destek-taaruz sınıfı gemilerle oynamak daha çok hoşuma gidiyor.

smoonrise bunu beğendi.