Uzun süre kutu toplamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzun süre kutu toplayınca kutuların uridyum içeriği azalıyor mu ? bana 2 saatten sonra uridyum çıkmaz oldu çok hızlı uri kasıyodum şimdi çok çok yavaşladı ?

2. TheMaster

TheMaster User

Yöneticiler böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylese de biz oyunculara göre evet azalmakta.

3. Evet azalıyor ben öyle olunca oyundan çıkıyorum yarım saat sonra falan düzelir.Bu helix kutuları varken 7/24 topladım 3 gün pvpde uri çıkmadı

4. Bide bir şey daha soracam bu katlayıcı paket etkinlik olunca o etkinlik kutuları için de geçerli oluyor mu 2 kat fazla vermesi yani ?

5. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Katlayıcı paket etkisi özel etkinlik kutularında geçerli olmamaktadır.

İyi Forumlar.

6. Evet oluyor mesela 10 pld-8 yerine 20 pld-8 veriyor

Oluyor iyi görevler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Temmuz 2015
  7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bot kullanıcıları için geçmişte yapılan kutu topladıkça içerik azaltan sistem kaldırıldı. Haritalarınızda kutu toplayan oyuncu sayısı artığı için azalma oluyordur.

İyi Forumlar.

8. Adam oluyor diyo modum bi açıklık getirseniz cevaba iyi olur

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Yeni gelen güncelleme ile haritada bulunan kullanıcı sayısına bağlı olarak kutu içerikleri azaltıldı.Ayrıca bir süre sonra az veremez çünkü soğutma süreside kaldırıldı.

Keyifli forumlar.

10. Soğuma Süresi: VAR
    Kişi Sayısı ile İlgili: DEĞİL

Benden daha sağlam kutu toplayan adam tanımıyorum, bana yukarıdakilerin aksini kabul ettiremezler. Soğuma denen zımbırtı daha bu oyuna adım atmadığı yıllarda 100-120 bin Uridium toplardım, zombi gibi kutu avlardım. Şimdi değil zombi tillahı olsa toplayamaz, çıkmıyor Uri çıkmıyor. Hele GG denilen şey çıkınca evde parti veriyoruz, kurban falan kesiyoruz.

Katlayıcı + Premium + İndirim Paketi her şeyi alırdım eskiden, şimdi almıyorum. Zaten oyun beni kısıtlayacak niye alayım... 7 adet 3. Seviye radarı olan PET' in, dibindeki kutuyu görmemesi, geç algılaması, benim alacağım kutuya sulanması, optimizasyon özürlü olması, düşman bulucu kullanırken aynı PET fizanı görürken, kutu toplarken sülük gibi gemiye yapışır, sinirlenir vurursun PET i neler neler sayarım, kafayı yersiniz.

Son düzenlenen: 9 Temmuz 2015
    ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  11. bak sonra KIYAMET admin bana kızıyor :)
    Oluyor dostum oluyor.

12. Düşman bulucu ile kutu toplama arasında 2 katlık bir menzil farkı var. Sebebi düşman bulucu 5000 menzile sahipken kutu toplama 2500 menzile sahip petin o kadar uzağa gitmemesi normal. Benim toplamaya çalıştığım kutuyu onunda toplamaya çalışması dediğin gibi tam bir facia.

13. Kutu soğuma süresi yok dense de var. Göz var nizam var, anlıyoruz.
    Katlayıcı etkinlik kutularına etki eder, moderatör arkadaş yanlış cevap vermiş.

14. Maqa67

Maqa67 User

Kutu soğuma süresi yok densede var abiler.

Miscozra[Türk] bunu beğendi.
  15. Merhaba ,

Arkadaşlar ne olur ne olmaz diye merkeze bildirilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.