Uzun zamandan sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 9 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir oynamıyorum.Tekrar döndüm.Oyunda bir çok değişiklik olmuş.Bir kaç sorum olucak.

En önemlisi abi tasarım nasıl değiştiriyoruz.Enforcerdeyim mesela.Başka bir tasarıma alıyorum hooop tekrar diz konfiyi sonra tekrar başka bir konfiye alıyorum gemiyi hoop tekrar diz tüm konfiyi şakamı bu ya..Eskiden ne güzel tasarımı direk değiştiriyorduk.Lütfen biri beni aydınlatsın.

2. Merhaba ,

Hangar bölümüne girdiğiniz zaman " ETKİN " yazan yerin altında " YÖNET " yazıyor. Oraya tıkladığınızda ekipman kısmına geçiyorsunuz.

Ekipman kısmında ise envanter yazısının sol tarafında " Aktarm Sistemi " yazıyor.

Buradan başkasına aktarabiliyorsunuz fakat burada bir detay var.

Eğer değişim yaptığınız gemi/ tasarım slotları aynı ise aktarma sistemi çalışıyor. Slot sayıları farklı ise sıkıntı yaşanıyor.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. şimdi ben exalted tasarımını kullanıyorum exalted seçlili bir seçimdeyken yönete tıklayıp.Aktarma sisteminden enforceri seçtiğim zaman tüm ekipman aynı şekilde enforceremi geçmiş oluyor

4. Merhaba ,

Exalted ( Haşmetli Goliath ) ile Goliath Enforcer slotları aynı yani normal şartlarda aktarılması gerekiyor. Droid'lerdekileri pek bilemiyorum çünkü açıkçası bu zamana kadar ekipman aktarma ihtiyacım olmadı. :)

İyi forumlar.

5. Evet exalted tasarımından enforcere geçiş yapıyor eşyaların

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Yeni hangar sistemi ile ilgili detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. hocam vermiş olduğun cevap için teşekkürler yalnız bişey keşfettim bu yeni hangar sisteminden sonra bende bir kaç tasarım gitmiş..Goliathın 2.5 tlye satılan bi özelliksiz tasarımalrı vardı mesela onlar gitmiş.Ondan sonra geçen sene.Aegisin buz elite tasarımını almıştım o gitmiş..BU konu hakkında kim bana yardım edebilirim.Hayal görüyor değilim.Olan tasarımlar yok :)

8. Şaka değil gerçek onun için fazla tasarım ve gemı değiştirmiyoruz :D :D :D açıkcası

9. Merhaba ,

Şu anda kontrol etme imkanım yok ama bazı tasarımlar başkaları ile bağlantılı hale getirildi. Normal olan Goliath gemisine tıklayıp oraya bir bakabilirsiniz. Hangar kısmındaki gemilerin/tasarımların üzerine tek tek tıklayıp tasarım menüsü var mı yok mu bakınız. Hangar kısmında normal Aegis gemisine ya da Elite tasarımına tıklayıp bir kontrol edin belki Buz Elite tasarımı oradadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.