Uzun Zamandır Girmiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 4 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Başlıktanda anlaşılacağı gibi oyuna uzun süredir girmiyorum başka bi online oyunla uğraşıyorum arkadaşla yeniden dönmeyi planlıyoruz değişen bişey varmı yenilikler ne bahsederseniz sevinirim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak başlığın tamamının büyük harf ile yazılması yasaktır.

Sorunuza da gelirsek yaklaşık olarak kaç aydır veya yıldır girmiyorsunuz ya da yenilik olarak oyuna en son ne gelmişti ?

İyi forumlar

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Yaklaşık 4-5 aydır girmiyorum doğruysa :) fazla hatırlamıyorum ama en son gg veren kutular filan vardı onlar kalktı biz arkadaşla oyuna ara verdık galiba

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa pek bişey kaybetmediniz , bazı tasarımların buz kaplanmış tasarımları geldi (ekstra bir özellik yok ) P.E.T. tasarımı geldi (aynı şekilde ek özellikleri yok sadece görüntü ) , droid tasarımları geldi ( demon tasarımı hariç diğerlerininde özelliği bulunmamakta).

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.