V.o.t kapısında Devourer kutu düşmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 20 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mertimsi

Mertimsi User

öncelikle düzeltme için hem teşekkür eder hem özür dilerim ardından bu verilen tablo ile bu sene karşılaştıklarımız farklı bunu hepimiz biliyoruz son dalgalarda sibelonit geliyor bu tabloda yok mesela bu söylenmedi bizlere aynı şekilde geçen sefer ki etkinliktede oyundaydım bize söylenen şey farklı kapıların sadece yaratıkların sırasını değiştirdiği nitekim ben kapıdayken hep tablo yan sekmemde açıktı hep takip ettim sayıları değişmiyor sırası değişiyor ve dediğim gibi 23. dalgadaki yaratıklardan kutu düşmeeycekse bununla ilgili bi açıklama yapılsaydı keşke ama diğer arkadaşlarla aynı şeyi söylüyorum kutu 28den düşüyor 3 adet devourer evet sıkıntı yok ama 23. de yazan yazı bu tartışmayı çıkartıyor o tablo geçen senenin zaten bunu sıkıntı yaratıyor :)

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Tablonun güncellenmesi için çalışmalarımız mevcut. En kısa sürede aktiv olan etkinlik için bilgiler güncellenecektir. Şahsi tecrübemde, 23. dalgada etkinlik kutusu düşmediğinde 26. dalgada etkinlik kutusu düşmektedir.

İyi forumlar.

*-_GESTAPO_-* ve Mertimsi bunu beğendi.
  3. Paylaştığım tablo yabancı forumdan alıntıdır ve günceldir oradan bakabilirsiniz :)

4. ONURBEY

ONURBEY User

Evet Maalesef arkadaşların dediği gibi,

23. dalgada 3 adet devourer geliyor ve kestiğim zaman kesinlikle kutu düşmüyor, bunu defalarca denedim.

Ya V.O.T Kapısı Hakkında olan kısmı düzenleyin, ya da eğer bu bir haksa, haklar boşa gitmiştir.

Saygılarımla.

5. 2 tür 23. dalga var

1-) Korsan VoT u ( Mavi Arka plan ) - Burda 3 adet gelen devourer VoT kutusu düşürüyor.
    2-) Normal VoT u ( Kırmızı Arka plan ) - Burda 3 adet devourer geliyor ama kutu vermiyor bu VoTda 3 adet Uber Kristallin veriyor.

Lütfen bunlara dikkat edelim :)

6. ONURBEY

ONURBEY User

Evet doğru, şu an zaten kapıdayım.

Bizim burada çabamız, yanlış bilgiden kaynaklanıyor.

Arka plan kapalı bende, tamamen simsiyah, kasmayı büyük ölçüde azaltıyor.

Güncel olsa, açıklayıcı olsa, herşey daha güzel olacak.

Kapıyı bitirmiyorum, en son 15 Uber sibelon 36. dalgada kendimi patlatıyorum. Gerek yok elit harcamaya, karşılığı çok basit geliyor.

Saygılarımla.

7. Ayarlardan mini harita arka planını aç oyundaki arka planı kapalı olsa bile zaten haberin olur hem dikkat edersin hemde kasmaz :) evet bunu yetkililerin açıklamasını tamamen yapması lazımdı ama onlarda insan dalgınlıklarına gelmiştir :)

8. Mertimsi

Mertimsi User

dostum daha şimdi yaptım listede 23. dalgada 3 devourer yada 5 tallon yazıyor bu 1 ikincisi şimdi yaptım 5 tane tallon geldi ve evet bişey düşmedi farklı kapılar demeyin az önce tek kapı seçeneği vardı devam edip bilgileri aktaracağım

arkadaşlar 30. bölümde melterlere kadar geldim ve kasti olarak patladım dediğim gibi 23. bölümde 5 adet tallon geldi ve kutu düşmedi ancak 26. bölümde gelen lordakiumdan kutu düştü 1 adet daha sonra 28. bölümde gelen 3 devourerden 3 adet kutu düştü ve yine ilk başta dediğimi diyorum ya bu bölümde sıkıntı var yada bu tablonun acilen düzeltilmesi gerekiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ekim 2018
  9. Merhaba,

Öncelikle mesajlarınızı birleştirdim.
    Forumda flood yapmak yasaktır. Lütfen bu kurala uymaya özen gösterelim.
    Tablo için gerekli çalışmalar yapılmaktadır en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

İyi forumlar dilerim.

10. Her defasında kurbanlık alev veriyor, her gemide 1 tane olması yeterli iken bende 6-7 de oldu vermeyin şunu Allah Aşkına, radar veya Kurtarılan mal protokolü istiyoruz. Koca kapıyı bitir bitirme ödülü boş.

11. _*crow*_

_*crow*_ User

Hep aynı saat diliminde bitirmeyin ,birde aynı güzargahı izlemeyin faydası oluyor.Denemekten bir şey çıkmaz.Kutulardan çıkın bonus bile farklı oluyor.

12. canım kardeşim :) Kırmızı arka plan olursa Uber Kristallinlere dikkat et kutu veriyor ben hergün yapıyorum bazen korsan VoTuna bazen Normal VoT a gidiyorum ama hiçbir kere bile kutu düşmeme durumu olmadı kapıda sorun yok siz gerekli ayarlarınızı kontrol edin bide yaratıklara dikkat edin zaten kutu düşüyor önemli olan biraz dikkat ;)

13. kitleyebilrisiniz

14. Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.