Vanquisher-Sovereign-Peacemaker

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 13 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Bu üç tasarım kendi şirketinize ait tasarımı giydiğimizde diğer 2 şirkete gemilerine %7 fazla vuruyor fakat az önce forumda bir konuda okudum aşağıda yazıyı kopyaladım Mod arkadaşın dediğine göre hangi tasarımı giyerseniz giyin karşı şirkete %7 bonus sağlar ama sadece etkinlikte kendı tasarımınız size %5 bonus sağlar çünkü birçom konuda % 7 için kendi şirket tasarımı giymek gerektiği yazıyordu.

Merhaba ;

3 Nüfus tasarımı ; Vanquisher , Sovereing ve Peacemaker olan tasarımların şirket zorunluluğu yoktur.

3 Tasarımda rakiplere %7 hasar bonusu sağlar.

Ancak Nüfus savaşı etkinliğinde sağladığı %5 ' lik Nüfus Bonusu için şirketin kendi gemisi olmak zorundadır.Farklı şirket gemisi etkinlik bonusu sağlamaz.

Sadece hasar bonusu sağlar

Keyifli Forumlar

2. Merhaba,

Örnek ile açıklayayım.

Eğer vru iseniz mmo veya eic tasarımları alıp venüsteki oyunculara karşı %7 hasar bonusu sağlayabilirsiniz.
    Bu da iç savaşlarda çok işinize yarayabilecek bir şekilde kullanılabilir.

İyi Forumlar

3. Ben bunun doğru olduğunu sanmıyorum. Açıklamalar bunu söylemiyor. Sadece etkinlikte %5 lik bi ekstra bonus veriliyor. Ancak diğer şirket tasarımını kullanınca kendi şirketimizdeki oyuncuya %7 lik ekstra bir hasar söz konusu değil. Açıklama net olmadığı kesin bir şey söyleyemiyoruz maalesef.

İyi Forumlar.

4. Merhaba,

Bunun doğru olmadığını düşünüyorsanız tabii ki düşünebilirsiniz sonuçta ülkemizde fikir özgürlüğü var.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

5. DaRRaB

DaRRaB User

Size katılıyorum bayağı araştırdım kendi şirketimize ait tasarım giydiğimizde diğer şirketlere %7 fazla vuruluyor diye ve iç savaşlarda klan savaşlarında işe yaramadığı yazmakta forumda yanı karşı şirket tasarım giyince sadece görüntü fakat başka bir mod arkadaşta yukarda yazdıgım gibi açıklamış tam muamma :)
    Konu açıklığa kavuşmadı gerçi kitlemelimiyiz

6. Merhaba,

Siz bilirsiniz.Başka üyelerde görüşlerini bildirirler hangisini beğeniyorsanız onu kabul edersiniz :)

İyi Forumlar

7. DaRRaB

DaRRaB User

Beğenmekle olmuyor arkadaşım bu işler doğru cevabı arıyorum mod olarak biliyorsanız söylersiniz çunkü mod lar farklı yazmış

8. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Eğer ki kendi şirketinize ait tasarımı kullanıyorsanız tasarımın özelliği aktiftir.Nüfus savaşları sırasında şirketinize %5lik oranda kar elde ediyorsunuz.Kendi şirketiniz dışındaki tasarımı kullanmanız halinde özelliklerin etkisini göremezsiniz.Eğer başka sorunuz varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

Keyifli forumlar.

9. 3 tasarımda aynı özelliklere sahip, yani eic tasarımıyla vru şirketine mensup bir gemiyle oynarsan, eic'lere yine %7 fazla vuruyorsun.
    Tasarımın önemi sadece etkinlikte puan kasımında şirketine ek bonus veriyor.
    Aksi takdirde zaten gemiyi alıp şirket değiştirsen uridiumun yalan olur. :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin her yerde. İç savaşta işe yaramaz.

10. Merhaba,

Diğer yetkilileri bilemem tarışmaya açık olmayacak şekilde olan bilgimi söylemişim.Tartışmaya açan sizsiniz.Olabilir gibi bir ifade kullandım mı?Hayır tartışmaya açılacak hiçbir ifade kullanmadım.Gayet net ve açık bir şekilde yazdım sanırsam.

Ben hiçbir zaman haybeye bilgi vermem; bir bilgi veriyorsam eminimdir.

İyi Forumlar

Rehber bunu beğendi.
  11. DaRRaB

DaRRaB User

Cevabınız için teşekkür ederim eski konulara vs baktım farklı cevaplar vardı eski açılan konuda mod arkadaşın cevabını paylaşmıştım tereddütte kaldım tekrar sğl'un sizden ricam konuyu kitleyebilirsiniz
    Yaw arkadaşım tamam sizin yazdığınız cevaplar bile tartışma yaratacak cinsten bu nedir ya ilk defa sizin gibi cevap veren bir mod görüyorum bir dövmediğin kaldı karşı fikir söyleyince aynı şekilde yukarda baska cevap veren arkadaşada tuhaf savunmaya geçiyorsunz Haa bu arada bu ülkede fikir özgürlüğü yok onuda söyliyim ...

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.