Ve Hesap Çalınır . Yeni Hesap Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve beyazatlıgurses tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler ben 4 günlüğüne bayram ziyaretine gitmiştim bugün geldim ve hesaba 27 sinde girilmiş gemi amber olmuş . Lazerler falan duruyor ama artık bu hesapla işim olmaz . Zaten msn si bende değil . :D

Eski hesap :

27 LF3 12 Bo2 full elit hız 4 iris 4 flax goliydi .

Yeni açacağım hesabın bu seviyeye ulaşması ne kadar sürer ? Bana tahmini süre ve kasılma programı verin lütfen :D Öneri server de olabilir . Kolay zor farketmez sadece Türkler de olsun

Not : Tek seferde fazla pahalı olmamak koşulu ile uridium vip benzeri şeyler çekebilirim .

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2014
  2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Maili sizde olmayan egmiye keşke vakit ayırmasaydınız o özellikteki bir hesabı yapmanız size bağlı 1 buçuk 2 aydada yapabilirsiniz 6 aydada yapabilirsiniz size tavsiyem leonov ile eski haritada kasılın ve kendinize bir klan bulunuz.

Keyifli Forumlar.

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  3. Modum bu hesabı Mayısta başlayarak yaptım . Başta 3 lf3 3 bo2 falan vardı ordaki hızımdan gitsek ne kadar sürer :D

Optimus•Prime bunu beğendi.
  4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Anlaşılan 2 3 ayı bulabilir diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

beyazatlıgurses bunu beğendi.
  5. Yeni hesap hazır , tek eksik tavsiyelere göre kasılmak :D

Şimdilik TR3 teyim ama arkadaşın int8 sv sinde iris 27 m e falan gidiyor orayı da düşünsem mi acaba

6. TR5 daha avantajlı sen bilirsin :D :p

7. TR3 de az biraz çevrem var :D Ondan dedim

8. hayırlısı o zaman :)

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir süre vermek doğru olmaz ancak bir klan desteği ile çok uzun sürmez diye düşünüyorum.Ancak aktif şekilde kasılmalısınız.

İyi forumlar

10. Başka fikri olan

11. Oyunu bırak :D şaka şaka sağlam bi klan bulman işe yaramaz modlara bakma sen haftada 5 en fazla 10M atılabiliyor :D lenov ol skylab yap önün açık yürürsün 11 levelden sonra vega ol cubi dön 1-3 aya o geminin aynısının daha güçlüsünü yaparsın

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2014
  12. Aslında oyuna biraz ara vermeliyim galiba . Sizce versem mi

13. Arkadaşta aslında dandik de olsa bi goli var o çarı alabilirim.

14. skayra1

skayra1 User

gecenin öfkesi arkadasıma katılıyorum hic yeni bir hesapla ugrasma eski serverlerde. eski adamalr bile oynayamıyor. boter lar o kadar yuksek gemiler yapmıslarki botla suan ne yaparsan yap ne kadar para harcarsan harca onlara yetisemiyeceksin.
    Calınan hesabını yaklasık 1 ayda yaparsın ben yaklasık 50 lf3 full hersey elite en iyisinden goliyi 3 haftada , fakat nerdeyse gunde 10-14 saat oynayarak yapmıstım. Senin online saatine ve online saatinde ne şekilde verimli oyun stratejisi uyguladıgına baglı bir hesaptır.
    Egerki oyuna yeni acontla giriş yapacaksan Açılırsa yeni bir serverde herkesle aynı şartlar altında ilk andan itibaren başlarsan sıralamada yerin olur ve oyundan zevk alırsın.

15. Hocam sizce nasıl kasılmalıyım bir fikir verin ya :D

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Biz Bayram vakti sizlere ban atmamak için çaba gösterelim siz illa ban almak için uğraşın ne diyim tek denebilecek şey Iyi tatiller Heralde şu andan sonra

17. Eğer istersen katlayıcı alıp pvpde kutu toplayabilirsin

Şifremi sıfırladım ve facebok twitter v.b üyeliklerimin şifresini değiştirdim gmaile telefonumu ekledim sizce şuan güvende miyim daha fazla bir şey yapmalımıyım

18. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hesap satın alma işlemine hiç girmemenizi öneririm eğer tespit edilirse hesap kapanır olan paranıza olur

Iyi forumlar

19. Tavsiyem cidden Oyunu bırak Sıralamadaki Bir Klanada Girsen Sana Atacakları en büyük para 5M 5M ye Hiçbirşey yapamazssın Oyun Değişti Artık Kimseye Acımıyorlar Bir Süre Bırak Zaten Geminde Yok

20. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Arkadaşlar konuda oyunu bırak vb tarza önerilerde bulunmayın yasaktır. Bulunan üyelere cezai işlem başlatıyorum ek olarak konuya atılan mesajlar genel olarak kurallara aykırı olduğundan kilitliyorum unutmayın kurallara aykırı yazılan mesajlar konunun kilitlenmesine ve sizin ceza almanıza neden olur

Kilitlenmiştir

Iyi bayramlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.